Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Little Observation társasjáték – Djeco

(5 vásárlói vélemény)

9.590 Ft

A megfigyelő képesség fejlődését elősegítő izgalmas társasjáték a Djeco kínálatából!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Little Observation társasjáték – Djeco

Játékismertető:

A Little Observation társasjáték a Djeco legkisebbeknek szánt Little játéksorozatának a tagja. A Little játékokat már 2 és fél éves kortól lehet játszani és egészen 5 éves korig tartogatnak izgalmakat. A Little Observation játék során a gyerekeknek a megfigyelő képességükre és a gyorsaságukra kell hagyatkozniuk.

A doboz tartalma:

  • 9 db műanyag lepke
  • 2 db dobókocka
  • 30 db játékzseton
  • magyar nyelvű játékleírás

A játék előtt helyezzük az összes lepkét magunk elé, hogy minden játékos ugyanolyan távolságra legyen tőlük. Minden lepke különböző színösszeállítással rendelkezik, például zöld szárny – piros test vagy lila szárny – narancs test. A két dobókockával kell dobnunk, majd a dobókockák által mutatott színkombinációval rendelkező lepkét kell minél gyorsabban felkapnunk! Ha az egyik kocka kék, a másik piros színt mutat, akkor a piros(test)-kék(szárny) lepkét kell megfognunk. Minden találat után zsetont kap a nyertes, végül az a játékos nyer, aki először összegyűjt 5 zsetont.

 

A Little Observation társasjáték által előhívott készségek és képességek:

szem-kéz koordinációszínfelismerésreflexkoncentrációmemóriamintázat felismerésönbizalomkudarctűrésszabálykövetés

A játék próbára teszi a gyerekek koncentrációs és megfigyelő képességét. A dobókockák eldobása után gyorsan kell értelmezni a látott színeket, majd egy hirtelen mozdulattal begyűjteni a megfelelő színű lepkét. A játék remek lehetőséget ad a színfelismerés és a reflex trenírozására. Ahogy a versengős társasjátékok általában, a Little Observation is előhívja a gyerekek kudarctűrő képességét, ugyanakkor győzelem esetén hozzájárul az önbizalom erősödéséhez.

 

Személyes tapasztalatok:

A társasjátékhoz a gyártótól megszokott minőségi, vastag, strapabíró kartonból készült tárolódoboz tartozik, így tartós, akár intézményi használatra is kiváló játékot kapunk.

A Djeco Little Observation társasjáték a jól ismert, népszerű Figurix társasjáték egyszerűsített változata. A Figurixnál három, a Little Observation esetében csak két dobókockával alkotott színkombinációt kell keresnünk, így a bölcsisek, ovisok könnyebben érnek el sikereket.

A játék nagyon izgalmas játékélményt tud nyújtani, könnyen előhívja a gyerekekből a versenyszellemet, a győzni akarást. A játékszabályokat természetesen rugalmasan kezelhetjük, nem feltétlenül kell 5 zsetonig játszani. A műanyag lepkékkel önmagukban is el tudnak játszani a kisgyerekek, hiszen egy kilenc darabos, színes lepkegyűjteményt rejt a Little Observation doboza.

 

Rövid vizuális játékszabály bemutató a Djecotól:

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

 

Ha tetszett a Little Observation játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

További információk

Méretek21,5 × 21,5 × 5 cm
Gyártó

Djeco

Kategória

Társasjátékok

Anyagösszetétel

Gumi, Műanyag, Papír/Karton

Játékidő

10-15 perc

Játékosok száma

2-4

Életkor

2-5 éves kor

Little Observation társasjáték – Djeco termékről 5 értékelés

  1. Zsuzsanna Molnárné Gál

  2. Dóra Peresztegi-Simon

  3. László Pers

  4. József Simon

  5. Névtelen

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük