Barion Pixel Skip to content

A jatekpszichologia.hu Általános Szerződési Feltételei:

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Illés-Rigó Beáta és Illés Dániel, mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

A Szolgáltató kijelenti, hogy az ÁSZF megfelel a fogyasztóvédelmi előírásoknak, melyek az alábbi linken olvashatóak:

http://mintawebaruhaz.fogyasztovedelem.kormany.hu/hu/informaciok/aszf

 

Szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Illés-Rigó Beáta egyéni vállalkozó és Illés Dániel egyéni vállalkozó

E-mail: info@jatekpszichologia.hu

Internet: https://jatekpszichologia.hu

Telefon: +36-70-2103768

Cím: 1094, Budapest, Balázs Béla u. 15-21. A/1/3.

Nyilvántartási szám: Illés-Rigó Beáta – 54957064, Illés Dániel – 20276565

Adószám: Illés-Rigó Beáta – 56322066-1-43, Illés Dániel – 60311076-1-43

Tárhelyszolgáltató: ATW Internet Kft.

 

Alapvető rendelkezések

1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

2. Jelenleg ezen az oldalon olvasható ÁSZF van hatályban, legutóbbi módosítása 2022. június 5-én történt.

3. A webáruház, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelem alatt áll, bármely részének felhasználása kizárólag a Szolgáltató hozzájárulásával lehetséges.

4. Rendelkezésre állás: a webáruház 0-24 rendelkezésre állással működik, a Szolgáltató mindent megtesz, hogy a weboldala és a webáruház folyamatosan a vásárlók (továbbiakban „Felhasználók”) rendelkezésére álljon.

 

Adatkezelési szabályok

5. A Szolgáltató külön oldalon tartja fenn az adatkezelési szabályok részletes leírását: Adatvédelmi tájékoztató

 

Megvásárolható áruk, szolgáltatások köre

6. A webáruházban megvásárolhatóak fizikailag létező áruk és esetlegesen digitális formában értékesített áruk (pdf fájlok) is. A feltüntetett árak bruttó árak.

7. A webáruházban a Szolgáltató részletesen feltünteti az áru nevét, leírását, fotóját, a megvásárolható digitális dokumentumokról pedig fantáziaborító fotót jeleníttet meg. A weboldalon korábbi Felhasználók véleményezései is megjelennek az áruk oldalain a Vélemények fül alatt. A Felhasználók új értékeléseket is leadhatnak. A Szolgáltató a vásárlás lezárulása után néhány nap elteltével email formájában felkeresheti a Felhasználót, melyben a megvásárolt áru(k) és/vagy a webáruház értékelését kérheti.

8. Az akciós árak minden esetben adott időintervallumra vonatkoznak, melyet a Szolgáltató feltüntet a weboldalon. Az akciós árak meghatározása megfelel az aktuálisan érvényben lévő szabályozásnak.

 

Rendelés menete

9. A rendelést a „100 játék” és a „Kincsesláda” menüponton keresztül tudja a Felhasználó elvégezni. Az árut a „Kosárba” kell helyezni, majd a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva véglegesíteni a tartalmát.

10. A kosarat használva a Felhasználó meggyőződhet a mindenkori fizetendő végösszeg mértékéről. Árukat távolíthat el a kosárból, választhat a fizetési módok között.

11. Fizetési lehetőségek:

  • A Felhasználó választhat az online bankkártyás fizetés, a banki előre utalás és az utánvétes fizetés között.
  • Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

12. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. A jatekpszichologia.hu webáruház ennek eleget téve a megrendelés leadása után 5-10 másodperc elteltével automatikus visszaigazoló levelet küld a Felhasználónak. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Amennyiben a Szolgáltató nem képes visszaigazolást küldeni (pl. elírt email cím és telefonszám), s a kapcsolatot nem tudja felvenni a Felhasználóval, a megrendelt árukat 1 hétig fenntartja, ám 1 hét elteltével törli a megrendelést.

 

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

13. A kifizetett rendeléseket a Szolgáltató 24 órán belül teljesíti digitális áruk esetén, illetve 48 órán belül teljesíti és átadja a futárszolgálatnak fizikai áruk esetén.

14. Ha a Felhasználó a rendelés leadásától számított 48 órán belül nem teljesíti fizetési kötelezettségét, a Szolgáltató emlékeztető emailt küld a megrendelő számára. Ha a Felhasználó 1 hét elteltével sem teljesíti a fizetesi kötelezettségét, akkor a Szolgáltató törli a megrendelést és erről értesítő levelet is küld a Felhasználónak.

 

Elállás joga

15. A digitális áruk online értékesítésére külön szabályozás olvasható az alábbi kormányzati oldalon:

http://mintawebaruhaz.fogyasztovedelem.kormany.hu/hu/informaciok/elallasi-es-felmondasi-jog

Ennek alapján a jatekpszichologia.hu oldalról megrendelt és utána letöltött digitális árukra nem érvényesíthető az elállás joga, a Szolgáltató pénzt nem térít vissza vásárlás után.

A fizikai árukra a szokásos törvényi/rendeleti elállási szabályok vonatkoznak. Ennek értelmében a Webshopban történt vásárlás 14 napig visszamondható, a vásárlás napjától számítva a Felhasználó indoklás nélkül visszaküldheti az árut és pénzvisszatérítést kérhet.

További részletes információkat tartalmaz a Vásárlói jogokról az alábbi oldal:

https://jatekpszichologia.hu/fogyasztoi-tajekoztato/

 

Garancia, jótállás

16. A fizikai árukra (játékokra) a mindenkori törvényi/rendeleti előírások érvényesek. A fizikai termékekre vonatkozóan a jótállásról az előző (15.) pontban feltüntetett linken keresztül lehet tájékozódni.

A Szolgáltató nem tud hagyományos értelemben vett garanciát vállalni az online értékesített virtuális térben létező árukra (pl. pdf fájl). A Szolgáltató ugyanakkor vállalja, hogy ha a vásárló valamiért elveszíti a letöltött árut (pl. számítógépe meghibásodik), akkor a Szolgáltató a Vásárló kérésére térítésmentesen biztosítja a megvásárolt dokumentumok egy újabb (legfrissebb) példányának letöltését.

 

Panaszkezelés

17. Bármilyen kifogás/kérdés esetén a Szolgáltató 24 órán belül válaszol a Felhasználó megkeresésére. Panasz bejelentésére a Szolgáltató email-es és online (weboldal „Kapcsolat” menü) platformja is használható.

A jótállási / szavatossági igény bejelentésére a Szolgáltató külön oldalt tart fenn a Vásárlók számára:

https://jatekpszichologia.hu/jotallasi-ugyintezes/

 

Vegyes rendelkezések

18. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Budapesti Törvényszék illetékességét.

Budapest, 2022. június 5.