fbpx

Szállítási és fizetési módok

Szállítási módok

0-25.000 Ft 25.000 Ft felett Utánvét díja
Házhozszállítás (GLS) 1.490 Ft 0 Ft +500 Ft
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft 0 Ft

 

Házhozszállítás (GLS)

A házhozszállítás díja egységesen egész Magyarországra 1.490 Ft. A csomagok kiszállítását szerződött partnerünk a GLS futárszolgálata végzi. A megrendelt termékeket legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak, melyet az azt követő napon kézbesít a GLS.

–> 25.000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes! <–

Személyes átvétel

Előre egyeztetett időpontban lehetőség van személyes átvételre is Budapest IX. kerület, Balázs Béla utca 15-21. szám alatt. Nem rendelkezünk bemutatóteremmel vagy üzlettel, így minden esetben előre kell egyeztetnünk az átvétel pontos időpontjáról. A személyes átvétel minden esetben ingyenes!

 

Fizetési módok

Banki előre utalás

A megrendelés visszaigazoló levélben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. Amint megérkezik az átutalt összeg a számlánkra, összekészítjük a megrendelést és 24 órán belül átadjuk szállításra.

Paypal fizetés

Ha rendelkezel Paypal hozzáféréssel, akkor gyorsan és biztonságosan használhatod weboldalunkon a Paypal fizetési lehetőséget. A Pénztár oldalon a Paypal választásakor egy felugró ablakban kell megadni a Paypal azonosítódat a fizetéshez.

Bankkártyás fizetés

Weboldalunkon a Barion rendszerén keresztül tudsz online, azonnali bankkártyás fizetést végezni. A teljes tranzakció a Barion Zrt rendszerén keresztül valósul meg, semmilyen bankkártyaadat nem jut el hozzánk és nem tárolódik a jatekpszichologia.hu szerverén. További információ: ÁSZF

Utánvétes fizetés

Utánvétes fizetésre is lehetőség van a futárszolgálattal kiszállított csomagok esetén. Az utánvétnek +500 Ft-os díja van, mely hozzáadódik a vásárlás végösszegéhez. A GLS futárnál készpénzzel és bankkátyával is lehet fizetni.

Készpénzes fizetés

Személyes átvétel választásánál (Budapest, Balázs Béla u. 15-21.) kizárólag készpénzes fizetést tudunk elfogadni.

 

jatekpszichologia.hu szállítási és fizetési módok