Close

Szállítási és fizetési módok

Szállítási módok

Szállítási díjUtánvét díja
Házhozszállítás (GLS)1.490 Ft+500 Ft
Személyes átvétel0 Ft0 Ft

 

Házhozszállítás (GLS)

A házhozszállítás díja egységesen egész Magyarországra 1.490 Ft. A csomagok kiszállítását szerződött partnerünk a GLS futárszolgálata végzi. A megrendelt termékeket legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak, melyet az azt követő napon kézbesít a GLS.

Személyes átvétel

Előre egyeztetett időpontban lehetőség van személyes átvételre is Budapest IX. kerület, Balázs Béla utca 15. szám alatt. Bemutatóteremmel illetve üzlethelyiséggel nem rendelkezünk, így minden esetben előre egyeztetünk az átvétel pontos időpontjáról. A személyes átvétel plusz költséggel nem jár.

 

Fizetési módok

Banki előre utalás

A megrendelés visszaigazoló levélben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. Amint megérkezik az átutalt összeg a számlánkra, összekészítjük a megrendelést és 24 órán belül átadjuk szállításra.

Paypal fizetés

Weboldalunkon Paypal fizetési lehetőséget is biztosítunk, melynek nincs járulékos költsége a vásárló számára. A Pénztár oldalon a Paypal választásakor egy felugró ablakban kell megadni a Paypal azonosítót a fizetéshez.

Bankkártyás fizetés

Weboldalunkon a Barion rendszerén keresztül lehet online, azonnali bankkártyás fizetést végezni. A teljes tranzakció a Barion Zrt rendszerén keresztül valósul meg, semmilyen bankkártyaadat nem jut el hozzánk és nem tárolódik a jatekpszichologia.hu szerverén. További információ: ÁSZF

Utánvétes fizetés

Utánvétes fizetésre is lehetőség van a futárszolgálattal kiszállított csomagok esetén. Az utánvétnek +500 Ft-os díja van, mely hozzáadódik a vásárlás végösszegéhez. A GLS futárnál készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni.

Készpénzes fizetés

Személyes átvétel választásánál (Budapest, Balázs Béla u. 15.) kizárólag készpénzes fizetést tudunk biztosítani.

 

jatekpszichologia.hu szállítási és fizetési módok