Close
Skip to content

Okosító, iskolaelőkészítő játékok

Az okosító és iskolaelőkészítő kategóriába olyan játékokat válogattunk, melyek valamely iskolaérettséghez nélkülözhetetlen képességet hivatottak fejleszteni. Az itt található játékot egytől egyig fejlesztő hatásúak, olyan képességeket céloznak meg, mint például a számfogalom, koncentráció, rész-egész látásmód, térbeli látásmód, irányokkal kapcsolatos fogalmak ismerete és használata, vagy a logikus gondolkodás. A játékok alaposan megdolgoztatják a gyermek megfigyelő képességét és gyakran igényelnek rugalmas gondolkodást is.

Az iskolakezdés komoly kihívás elé állítja a gyerekeket, akik a szükséges képességek birtokában magabiztosan tudnak majd megfelelni az elvárásoknak. A lenti játékok remek lehetőséget biztosítanak a már felsorolt képességek fejlesztéséhez.

A finommotorikus készségekhez kapcsolódóan a szem-kéz koordináció és a helyes ceruzafogás adja meg az alapot a grafomotoros készségek elsajátításához, mely az iskolaérettség elengedhetetlen kritériuma. A grafomotoros készségek fejlesztéséhez kiváló lehetőséget adnak a különböző kreatív és alkotó eszközök, melyek közül a Kincsesládánkban kedvedre válogathatsz.

Mind a(z) 12 találat megjelenítve