Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Little Action társasjáték – Djeco

(9 vásárlói vélemény)

8.360 Ft

Első társasjáték is lehetne  a neve, hiszen már két – két és fél éves kortól ki lehet próbálni a benne szereplő egyszerű feladatokat.

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Little Action társasjáték

Játékismertető:

A Little Action társasjáték tartalma:

 • 6 játék állatka
 • 20 akció kártya
 • 12 megnyerhető medál
 • játékszabály

A Djeco zseniális módon egyszerűsítette a társasjátékok szabályrendszerét és létrehozott egy olyan társast, amit akár 2 és fél éves kortól lehet játszani a gyerekekkel. A Little Action név arra utal, hogy apró akciókat, cselekvéseket kell végrehajtania a gyermeknek, hogy győzelmi medálokat szerezzen. Aki a legtöbb medált zsebeli be, az lesz a játék győztese. Összesen hatféle aranyos akció/kihívás vár ránk, melyek mindegyikét a kis állatkákkal kell véghez vinni:

 1. Kihívás – A piramis: egymásra kell illeszteni két állatkát az akciókártyán látható módon
 2. Kihívás – A Dobás: ügyesen célozva be kell dobni az állatkát a társasjáték dobozába
 3. Kihívás – Egyensúlyozás: 30 másodpercig a fejünk tetején kell tartani az állatkát
 4. Kihívás – A körhinta: háromszor át kell passzolni az állatkát a hátunk mögött majd magunk előtt egyik kezünkből a másikba
 5. Kihívás – Célzás: le kell dobnunk az egyik állattal a másik doboz tetejére állított állatkát
 6. Kihívás – Elkapás: fel kell dobni, majd ugyanazzal a kézzel el is kell kapni az állatkát

Az akciókat/kihívásokat kedvünk szerint bonyolíthatjuk vagy nehezíthetjük, hozzáigazítva a gyermek korához!

Hivatalos magyar nyelvű játékszabály letölthető –>itt<–

 

A játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikanagymozgásreflexszem-kéz koordinációkoncentrációszámfogalomtestsémaönbizalomszabálykövetés

A Piramis állatépítős kihívás a finommotorikus készséget és az erőadagolást dolgoztatja meg, a dobozba Dobás kihívás a célzás során a szem-kéz koordinációt és a térbeli látásmódot gyakoroltatja, a fejen Egyensúlyozós feladat pedig a vesztibuláris érzékelést és a koncentrációt vonja be. A Körhinta során az állatka test körül adogatása a propriocepció és helyes testséma segítségével valósul meg, a Célzós kihívás pedig a nagymozgást hozza játékba. Az állatka feldobása és Elkapása feladat során a gyermeknek a reflexére is szüksége van. A játék alatt folyamatosan szükség van a megfigyelő képességére illetve a szabálykövetésre is, hiszen nagyon konkrét feladatokat kell végrehajtania.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

Egyik legnagyobb erénye a társasjátéknak, hogy aktív fizikai mozgásokat kíván meg a gyermektől, így tökéletesen illeszkedik a 2 év körüli korosztály igényeihez. A 6 féle feladat optimális kihívás elé állítja a gyermeket, melyek szinte mindegyike skálázható, azaz a gyermek képességeihez igazítható (pl. rajtunk múlik, milyen messzire tesszük a gyermektől az eltalálandó táblát az állatkával).
Az állatkák önmagukban is remek játéklehetőséget adnak például szerepjátékokhoz, különböző állatkás mesék, történetek eljátszásához. A gyerekek sokszor választanak maguknak kedvencet az ellenállhatatlanul kedves figurákból, amit aztán a könnyű megmarkolhatóságuk miatt mindenhova magukkal cipelhetnek.
A társasjátékhoz a gyártótól megszokott minőségi, vastag, strapabíró kartonból készült tárolódoboz tartozik, így tartós, intézményi használatra is kiváló játékot kapunk.

A Djeco Little Action társasjátéka nem véletlenül oly népszerű, pontosan azt hozza, amiért szeretjük ezt a márkát: az egyediséget, az édes, utánozhatatlan figurákat, a stílusos, egyedülálló élményt!

 

Rövid bemutató a Djecotól:

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

 

Ha tetszett a Little Action játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek21,5 × 21,5 × 5 cm
Gyártó

Djeco

Kategória

Társasjátékok

Anyagösszetétel

Gumi, Műanyag, Papír/Karton

Játékosok száma

2-4

Játékidő

10-15 perc

Életkor

2-5 éves kor

Little Action társasjáték – Djeco termékről 9 értékelés

 1. Anonim

 2. Anonim

 3. Éva Varga

 4. Névtelen

  Köszönjük az élményt! A 2,5 éves kisfiunknak nagyon tetszik a társasjáték, egyelőre az állatokat és a kártyákat nézegeti, de hamarosan játszunk egy családi kört, hogy megmutathassuk neki, hogy lehet még izgalmasabb! ☺️

 5. Dóra Rauf

 6. Zsuzsanna

  Nagyon aranyos társasjáték, 3 éves unokáim élvezték a játékot.

 7. Katalin

 8. Miklós

  Teljesen elégedett vagyok!

 9. Pálné S.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük