Barion Pixel Skip to content
Goula játékok

A három kismalac társasjáték – Goula

9.890 Ft

A Goula kedves kis társasjátéka, ahol a malackákat kell a házikóba juttatni a farkas elől! Társasjáték 2 éves kortól!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

A három kismalac társasjáték – Goula

Játékismertető:

A három kismalac társasjáték tartalma:

  • játéktábla (6 puzzle elemből)
  • házikó (2 elemből)
  • 3 db malac figura
  • 1 db farkas figura
  • 6 db fa korong
  • 1 db dobókocka
  • játékszabály

A játék célja, hogy a három kismalac hazaérjen mielőtt a farkas is odaér! A társasjáték leegyszerűsített szabályokkal rendelkezik, a dobókocka színeket mutat, így a legkisebbek is könnyen értelmezik, hogy milyen dobásnál mi a feladat. A játék alapvetően a színfelismerésre támaszkodik a számolás helyett, így már 2 éves kortól is használható.

A három kismalac társasjáték a kooperációs társasjátékok közé tartozik (pl. Little cooperation), ahol a játékosok nem versengenek, hanem együtt izgulnak a közös célért.

 

A három kismalac társasjáték által előhívott készségek és képességek:

szem-kéz koordinációszínfelismeréslogikarész-egész látásmódkudarctűrésönbizalomszabálykövetés

A játék során a gyerekek számos alapvető, társasjátékokra jellemző szabályszerűségeket sajátíthatnak el, érthetnek meg. Megismerhetik a mezőkkel kapcsolatos szabályokat, pl. mi történik, ha olyan mezőre lépünk, melyen már van egy figura, mit kell tenni, ha épp nem tudunk a kockadobásnak megfelelően lépni. A játék elvesztése a gyerek kudarctűrő képességét, míg a győzelem az önbizalmát erősítheti. A nagyméretű dobókocka, az állatfigurák használata a pályán keresztül hozzájárulhat a szem-kéz koordináció fejlődéséhez is.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Goula társasjátéka a meséből jól ismert farkast és kismalacokat jeleníti meg játékos formában. Különleges élmény kézbe venni a kis malackákat és haladni a házikó felé, miközben a farkas is igyekszik elkapni őket. A nagyobb méretű dobókocka ideális a kis kezek számára, s mivel a játék lenyelhető alkatrészeket nem tartalmaz, így már 2 éves kortól is bátran használható.

A játék vidám színeinek, kedves figuráinak és könnyen megtanulható szabályainak köszönhetően ideális segítőtárs a társasjátékok világának megismeréséhez.

 

Ha tetszett A három kismalac játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek23,5 × 23,5 × 7 cm
Kategória

Társasjátékok

Anyagösszetétel

Fa, Papír/Karton

Játékosok száma

2-4

Játékidő

10-15 perc

Életkor

2+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A három kismalac társasjáték – Goula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük