Barion Pixel Skip to content
learning resources játékok

Pöröjcápás számolós gyorsasági társasjáték – Learning Resources

11.190 Ft

Megérkezett a Learning Resources kínálatából a Pöröjcápás számolós gyorsasági társasjáték! Gyakoroljátok az összeadást és a kivonást izgalmas, játékos formában!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Pöröjcápás számolós gyorsasági társasjáték

A doboz tartalma:

  • 4 pörölycápa „kalapács”
  • 55 buborékszámkártya (33 számkártya, 22 pontkártya)
  • 34 hal egyenletkártya (17 összeadás kártya, 17 kivonás kártya)
  • 11 szerencsekártya
  • 4 darabos habszivacs játéktábla

 

Játékismertető:

Indulhat a számvadászat? A kedves kis pöröjcápás „kalapácsokkal” könnyedén összegyűjthetik a gyerekek a szükséges számokat a játéktérről, miközben a számolást is gyakorolják. A játék így egyszerre fejleszt és szórakoztat! A játékot 2-4 játékos játszhatja, így akár az egész család bevonódhat az összeadások és kivonások izgalmas versenyébe.

 

A Pöröjcápás játék által előhívott készségek és képességek:

szem-kéz koordinációerőadagolásreflexkoncentrációmemóriaszámfogalomszámolásegyüttműködésfeladattudatkudarctűrésönbizalomszabálykövetés

A pöröjcápás kalapácsok használata ügyes szem-kéz koordinációt igényel, kis gyakorlás után a gyerkekek egész jól belejönnek a használatukba. Egy finom kalapáló mozdulattal tudják a pöröjcápa arcának egyik oldalára feltapasztani az egyik számkártyát, majd a csuklójuk fordításával a pöröjcápa arcának túloldalára kell a megfelelő másik kártyát felragasztaniuk.

A pöröjcápa uszonyainak megnyomásával a cápa elengedi a feltapadt kártyákat, s már kezdheti is az újak begyűjtését.

A játék során a gyerekeknek gyors megfigyelő képességre és ügyes számolásra van szükségük, ha meg szeretnék nyerni a játékot! Mint a társasjátékoknál általában, a győzelem hozzájárul a gyerekek önbizalmának növekezdéséhez, míg a játék elvesztése a kudarctűrő képességet trenírozza.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játék jól igazítható a gyerekek képességeihez, például fiatalabb játékosoknál használjuk csak az összeadó kártyákat, a kivonásokat félre is tehetjük. Ahogy belejönnek a játékba és a számolásba, úgy növelhetjük a kártyák számát a kivonásos kártyákkal. A játék tartalmaz számos kártyákat és pöttyös kártyákat egyaránt, így eldönthetjük, hogy számokat kelljen a gyerekeknek felismerniük és összeadniuk, vagy egyszerűen csak pöttyöket.

A játék leírása közel tízféle játékvariációt is felvázol, így a játék hosszabb távon is tartalmaz kihívásokat, a gyerekek igény szerint eldönthetik, milyen szabályok (és kártyák) mentén játszanak.

A pöröjcápás társasjáték egy kifejezetten izgalmas, gyors reflexeket és ügyes fejszámolást igénylő játék, melyet bátran ajánlunk minden 5 éves vagy idősebb gyermeknek!

 

Rövid bemutató videó a gyártótól:

 

Tudtad a Learning Resources-ról?

Az amerikai Learning Resources 1984 óta folyamatosan gyártja a jobbnál jobb játékait, mára az innovatív, egyedi tervezésű fejlesztőjátékok jeles képviselőivé váltak. A Learning Resources különösen nagy hangsúlyt fektet a játékok tervezése során a STEM készségekre (Science, Technology, Engineering, Matematics), így olyan játékok hagyják el a cég gyárait, melyek segítik a gyermekek számolással, mennyiségek értelmezésével, problémamegoldással és logikus gondolkodással kapcsolatos képességeinek fejlődését.

 

Ha tetszett a Pöröjcápás számolós gyorsasági játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek30 × 29 × 6 cm
Gyártó

Learning Resources

Kategória

Fejlesztő játékok

Anyagösszetétel

Gumi, Műanyag, Papír/Karton

Életkor

5+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pöröjcápás számolós gyorsasági társasjáték – Learning Resources” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük