Barion Pixel Skip to content
tooky toy

Fa formabeillesztő játék – 12 db-os – Tooky Toy

(1 vásárlói vélemény)

3.990 Ft

Egy szuper ár/érték arányú fa formabeillesztő a fa játékok specialistájától, a Tooky Toytól!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Fa formabeillesztő játék – 12 db-os

Játékismertető:

A Tooky Toy fa formabeillesztő táblájába 12 különböző síkidomot lehet beilleszteni, melyek színeikben is különböznek. A tábla nagyon könnyű, lekerekített élekkel rendelkezik. Az egyes síkidomok fogói ideális méretűek a kisgyerekek ujjaihoz. A játékot a gyártó másfél éves kortól ajánlja. A fa formabeillesztő tábla 30 cm x 22.5 cm alapterületű, magassága pedig mindössze 1.5 cm.

 

A fa formabeillesztő játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismerésmemóriaszókincsfeladattudatkitartásönbizalom

A 12 elem beillesztéséből álló játék alaposan megdolgoztatja a szem-kéz koordinációt és a formafelismerést. A formák helyes beillesztése gyakran forgató, csavaró (finommotorikus) mozdulatokat és helyes erőkifejtést igényel. A tábla teljes kirakása a feladattudatot trenírozza, s mivel a 12 forma beillesztése a kisebb gyerekeknek akár komoly kihívás is lehet, így a kitartást is erősíti. A játék sikeres kirakása a gyermek önbizalmát erősíti, egy idő után pedig már a memóriáját is használja, s emlékezetből, gyorsabban képes lesz az egyes elemeket a helyükre tenni.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Tooky Toy fából készült formabeillesztő játéka az egyik legjobb választás a formabeillesztő játékok közül. Kiemelkedő ár/érték aránnyal rendelkezik, korrekt anyaghasználat és barátságos festés jellemzi.

Nagyobb gyerekekkel a színek felismerését is bevonhatjuk a játékba (pl. most rakd be a lila formát). A különböző síkidomok azonosításával (pl. trapéz, ovális) a szókincs is fejleszthető. A különböző formákat egy papírlapra téve akár körbe is rajzolhatjuk, így kedvünkre színezhetünk, festhetünk síkidomokat. A játék 18 hónapos kortól akár 4 éves korig is hasznos eleme lehet a gyerekszobának!

Ha tetszett a fa formabeillesztő játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek30 × 22,5 × 1,5 cm
Gyártó

Tooky Toy

Anyagösszetétel

Fa

Kategória

Fejlesztő játékok

Életkor

1-4 éves kor

Fa formabeillesztő játék – 12 db-os – Tooky Toy termékről 1 értékelés

  1. Roha Klára

    Nagyon jó.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük