Barion Pixel Skip to content

Tolongolyó társasjáték – Megableu

(1 vásárlói vélemény)

6.990 Ft

A Tolongolyó egy nagyon izgalmas és eredeti ügyességi játék, mely a játékosok kézügyességét teszi próbára!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Tolongolyó társasjáték

A játék tartalma:

  • 1 alapzat + 1 kar
  • 1 kampó + 2 tartókarika
  • 4 pálcika
  • 7 akasztó
  • 14 színes golyó
  • 28 fehér golyó
  • játékszabály

 

Játékismertető:

A játékteret először össze kell szerelni az utasításoknak megfelelően. A játék során minden játékosnak körönként egy fehér golyót kell felhelyeznie a színes golyókra úgy, hogy a formáció ne essen szét és egyetlen golyó se essen le. Akinél leomlik az építmény, elveszíti a játékot. A kétféle tartókarikának köszönhetően kétféle nehézségi szinten is lehet a játékot használni.

A játékot 4 éves kortól ajánljuk!

 

A Tolongolyó társasjáték által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációkoncentrációlogikarész-egész látásmódkudarctűrésönbizalom

A műanyag pálcikák végére felrakott golyókat ügyes erőadagolás segítségével a golyóhalom tetejére kell helyezni, mely alaposan megdolgoztatja a szem-kéz koordinációt, miközben a finommotorikus mozgások is fejlődhetnek. Minden egyes golyó felrakása komoly koncentrációt igényel, hiszen figyelmünket folyamatosan a kezünkre és a megfelelő erő adagolására kell fókuszálnunk. A sikeres játékhoz elengedhetetlen a golyók térbeli pozíciójának megfelelő értelmezése, ráadásul a golyóhalmazt egészben kell vizsgálni oly módon, ha egy adott helyre lerakjuk a fehér golyót, vajon az milyen hatással lesz a halmazra?

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Tolongolyóhoz még csak hasonló sincs a magyar játékpiacon, rendkívül egyedi játék és tényleg nagyon izgalmas szórakozást nyújthat, akár a felnőtteknek is. Hatékonyan lehet a segítségével gyakorolni a finom, óvatos mozdulatokat, s a golyók helyzetének felmérésén is nagyon sok múlik. A kétféle felhelyezhető karika ténylegesen kétféle nehézségi szintet jelent a játék során, így hozzáigazíthatjuk a játékot a gyerekek életkorához, képességeihez. A Tolongolyó egy remek játék, melynek nem létezik alternatívája a játékpiacon.

Ha tetszett a Tolongolyó társasjáték leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

Rövid videó a forgalmazótól:

 

További információk

Méretek27 × 27 × 6,5 cm
Gyártó

Megableu

Kategória

Sikerjátékok a közelmúltból

Anyagösszetétel

Műanyag

Életkor

4+

Tolongolyó társasjáték – Megableu termékről 1 értékelés

  1. Kovács Jenőné

    Leírás alapján vásároltam,Karácsonyi ajándék lesz egy 4 és féléves kislánynak.Remélem az unokámnak is úgy fog tetszeni mint nekem a leírás alapján.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük