Barion Pixel Skip to content
goki játékok

Sorozatkészítő logikai fajáték – Goki

8.990 Ft

Egy fából készült igazi fejtörő nem csak gyerekeknek! 16 feladvány, melyet a fa formák mozgatásával kell ügyesen megoldani.


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Sorozatkészítő logikai fajáték

Játékismertető:

A Goki logikai fajátéka egy játéktáblából és 16 kártyából áll, melyek mindegyike egy megoldandó feladatot ábrázol. A játéktáblán négy oszlopban négyféle színű (piros, sárga, zöld, kék) azaz összesen 16 darab mozgatható fogóforma található. A feladat egyszerű, a feladatkártyán látható elrendezést kell létrehozni a játéktáblán is a fogóformák megfelelő mozgatásával. A játéktér kéz szélén ki lett alakítva egy-egy „parkolóhely”, ahová ideiglenesen el tudunk helyezni fogóformát, miközben elvezetünk mellette egy másikat a kiszemelt pozíciójába.

A játékot 4 éves kortól ajánljuk!

 

A logikai fajáték által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréslogikamintázat felismeréssoralkotás, sorritmusrész-egész látásmódrugalmas gondolkodásfeladattudatönbizalom

A sorozatkészítő játék kifejezetten a logikus gondolkodás fejlesztésére lett tervezve, mely ráadásul nagyszerű lehetőséget teremt a szem-kéz koordináció trenírozására is. A színes formák mozgatása a táblán apró, helyes erőkifejtéssel kivitelezett mozdulatokat igényel. A játék alaposan igénybe veszi a megfigyelő képességet és a mintázat felismerést egyaránt. A feladatkártyák megoldása a feladattudatot erősíti, mely sikeres megoldás esetén a gyermek önbizalmát építi.

 

Személyes tapasztalatok:

A Goki sorozatkészítő játéka remek lehetőséget biztosít a gyermek logikus gondolkodásának fejlesztéséhez. Nagyon jó ötlet volt a feladatkártyákat is fából készíteni, így azok nem használódnak el oly módon, mintha kartonból vagy még vékonyabb papírból készültek volna. A kártyák természetesen tartalmaznak könnyen megoldható, és hosszabb gondolkodást igénylő feladatokat is. Felnőttek számára is kellemes kikapcsolódást biztosít a játék. Akár ketten is lehet egyszerre játszani és párhuzamosan (egymást segítve) gondolkodni a helyes megoldáson. A játék kiválóan fejleszti a rész-egész látásmódot és a rugalmas gondolkodást!

Ha tetszett a Sorozatkészítő játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek27,5 × 23 × 10 cm
Életkor

4+

Gyártó

Goki

Kategória

Okosító, iskolaelőkészítő játékok

Anyagösszetétel

Fa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sorozatkészítő logikai fajáték – Goki” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük