Barion Pixel Skip to content
stragoo játékok

Grabolo Junior társasjáték – Stragoo Games

(1 vásárlói vélemény)

4.990 Ft

Ismerd fel a leggyorsabban a kockával dobott állatkát és színt! A Grabolo nagy sikerű társasjáték Junior változata!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Grabolo Junior társasjáték

Játékismertető:

A kisméretű fém doboz 36 darab játékkártyát, egy színes és egy állatmintás dobókockát tartalmaz.

Grabolo Junior játékszabály: Mind a 36 kártyát ki kell teríteni az asztalra, majd a soron következő játékosnak dobnia kell mindkét kockával egyszerre. Az állatmintás kocka megmutatja, hogy a 6 féle állatból melyiket kell keresni, a színes kocka pedig azt a színt mutatja, amilyen az állatka mögött a háttér színe legyen. Így a két kocka egyértelműen beazonosít 1 darab kártyát a 36-ból. Aki hamarabb felkapja az asztalról, azé lesz a kártya és berakhatja a gyűjteményébe. Az lesz a nyertes, aki a legtöbb kártyát gyűjti!

 

A Grabolo Junior játék által előhívott készségek és képességek:

reflexszem-kéz koordinációszínfelismeréskoncentrációmemóriakudarctűrésönbizalom

A játék erősen épít a szín– és formafelismerésre, hiszen aki a leggyorsabban azonosítja a keresendő kártyát, annak van a legnagyobb esélye gyors reflexszel lecsapni rá. A győzelem érdekében folyamatos koncentrációra van szükség, összpontosítani kell a figyelmet a kockákra. A játék során az emlékezetünket is tudjuk használni, hiszen a kihelyezett 36 kártyának egy részét memorizálni is tudjuk. Így egy-egy esetben akár emlékezetből is tudjuk, merre keressük a játéktéren a dobókockákkal kidobott kombinációt. A Grabolo más társasjátékhoz hasonlóan győzelem esetén az önbizalom erősödéséhez járul hozzá, míg játékvesztés esetén a gyermek kudarctűrő képessége kerül megpróbáltatás alá.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Grabolo társasjátéknak nem véletlenül készült már el több verziója is (4 féle is elérhető), nagyon kedvelt játék, mely szinte minden játékboltban megtalálható. Kiválóan trenírozza a megfigyelő képességet, ugyanakkor nagyon jó szórakozást nyújt a versengő családtagok számára. Felnőtteknek is kellemes időtöltés és utazáshoz is kiváló, hiszen apró helyen elfér és nagyon strapabíró, vízálló kártyákról van szó!

Ha tetszett a Grabolo Junior játék (Stragoo Games) leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek9 × 9 × 5,5 cm
Cikkszám

ST01

Életkor

5+

Gyártó

Stragoo Games

Anyagösszetétel

Fém, Műanyag

Kategória

Sikerjátékok a közelmúltból

Játékosok száma

3-5

Játékidő

10-15 perc

Grabolo Junior társasjáték – Stragoo Games termékről 1 értékelés

  1. Névtelen

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük