Barion Pixel Skip to content
buki france logo

Memóriafejlesztő játék kontroller – Buki

(1 vásárlói vélemény)

5.290 Ft

Meg tudod nyomni a gombokat olyan sorrendben, ahogy felvillantak? Meddig emlékszel rájuk? Ez a kontroller formájú memóriajáték sok izgalmat tartogat!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Memóriafejlesztő játék kontroller

A Buki France egy igazán kreatív memóriafejlesztő játékot alkotott a gyerekek számára, mely hasonlít a „nagyok” által használt konzolok kontrolleréhez.

A kontroller felületén különböző színű gombok vannak, melyek változatos módon villannak fel, miközben hangot is adnak. A gyerekek feladata, hogy a helyes sorrendben nyomják le a kontroller gombjait, azaz a hallott/látott sorozatot tudják visszaadni.

A memóriafejlesztő játék használata:

 • A kontrollert az ON/OFF gomb ON helyzetbe állításával tudjuk életre kelteni.
 • A játékot a START gomb megnyomásával tudjuk kezdeni.
 • Ekkor megjelenik az 1-es szám a kijelzőn és felvillan az egyik gomb egy bizonyos hang kíséretében.
 • A felvillant gombot kell megnyomnunk. Ha jól választottunk, jön a következő kör, mely során a kontroller mindig felvillantja az előző gombo(ka)t majd egy újabbat is!
 • A játék egészen addig folytatódik, amíg észben tudjuk tartani a teljes sorozatot és mindig jól folytatjuk. Összesen ötféle gomb (különböző szín/hang) található a kontrolleren.
 • A játék bizonyos időközönként megtapsol, zenél nekünk, pl. a sikeresen végrehajtott 5. és 8. körben is.
 • Ha rossz gombot nyomunk meg, vagy túl sokáig gondolkodunk (10 mp-et meghaladóan) két gomb lenyomása között, akkor véget ér a játék és a START gomb megnyomásával tudunk újat kezdeni.

A gyártó 6 éves kortól ajánlja a memória játékot, de véleményünk szerint már 5 éves korban is lehet vele próbálkozni. A játék nagyon jól skálázódik, egy kisgyermek csak néhány kört képes majd észben tartani, egy kisiskolás akár 10-15 elemből álló hosszú sorozatot is visszajátszik, nagyobbak pedig még hosszabb feladvánnyal is boldogulhatnak, így mindenkinek izgalmas elfoglaltságot biztosít! A kontroller felnőttek számára is kiváló memóriatrenírozó játék.

A készülék 2 darab LR06 / AA (ceruza) elemmel működik, melyet a csomag nem tartalmaz. A termékhez való elemeket -> itt is tudsz <- vásárolni!

 

Tudtad a Buki márkáról?

A Buki France 1992-es alapítása óta meghatározó szereplővé vált az európai játékpiacon. A vállalat rendkívül termékeny, játékfejlesztő csapata mintegy 40 új játékot tervez minden évben. A tervezés során grafikusok, illusztrátorok és tudósok segítségét is igénybe veszik, így kiváló minőségű kreatív, tudományos, fejlesztő eszközöket és játékokat tudnak gyártani. Minden terméküket alaposan tesztelik gyerekek bevonásával, s gyakran a felnőttek számára is elrejtenek egy instrukciós füzetet a játék dobozába. A Buki külön termékportfóliót alakított ki a különböző korosztályok számára, a Játékpszichológia  webáruházában a „Felfedező és tudományos eszközök” kategóriájába a legkisebbeknek szánt termékeikből válogattunk össze kiváló darabokat.

 

További információk

Méretek22,5 × 6,5 × 22 cm
Életkor

5+

Gyártó

Buki

Anyagösszetétel

Fém, Műanyag

Kategória

Fejlesztő kütyük

Memóriafejlesztő játék kontroller – Buki termékről 1 értékelés

 1. Ildikó Fülöp

  Szuper!
  Nagyon nehezen hangolódnak rá a gyerekeim, de az eszköz varázsa meghozza a kitartó újra és újra próbálkozást, így segítve a fejlődést!
  Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 3700802104544Cikkszám: BUKI6209Termékkategória:Termék cimkék: ,