Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Toronyépítő kockák – Djeco

(1 vásárlói vélemény)

7.190 Ft

Kiváló minőségű vastag kartonból készült egymásba és egymásra rakható kockák.

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Toronyépítő kockák

Játékismertető:

Kiváló minőségű kartonból készült toronyépítő kockák, melyek egymásra és egymásba is pakolhatóak. A készlet 10 darab kockából áll, melyek mind különböző színűek, kezdve a lilától a szivárvány színein keresztül egészen a vörösig. A 10 kockát egymásra pakolva egy 86 cm magas tornyot kapunk. Játék után egymásba pakolva a játék kis helyen is elfér a dobozában, mely egy praktikus kötél fogóval is rendelkezik.

A Djeco toronyépítő kockakészlet már 12 hónapos kortól használható, lenyelhető részeket nem tartalmaz! Fiúknak és lányoknak is bátran ajánljuk. Tisztítása enyhén nedves ruhával is lehetséges.

 

A toronyépítő kockák által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréslogikarész-egész látásmódmintázat felismeréssoralkotás, sorritmusszámfogalomönbizalom

A Djeco toronyépítője – mint az építős játékok általában – hozzájárul a finommotorikus készségek és a szem-kéz koodrináció trenírozásához. A kockák egymásra pakolgatásához ügyes erőadagolás szükséges. A kockák nem csak számozottak, de egyik oldalukon a mennyiségeket rajzok is megjelenítik, például a 7-es kockán 7 pillangó található.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A kockák felületére a Djecotól jól megszokott módon nagyon kedves, élénk színekben gazdag mintákat festettek, mind az állatok, a formák és a mennyiségek megjelenítése kifogástalan. A játék így nem csak építőjáték, hanem számolást segítő, szín- és formafelismerés gyakorlására alkalmas fejlesztőjáték is egyben. A kockákat úgy kell egymásra vagy egymás mellé pakolgatni, hogy azok méretben vagy illusztrációban logikus sorrendet alkossanak. A készlet egy praktikus dobozban (15 x 15 x 15 cm) érkezik, mely ideális tárolója a 10 darab kockának.

A kockák használhatók lakásdíszként, a későbbiekben toll vagy ceruzatartóként, vagy egyszerű játéktárolóként (pl. üveggolyók tárolására) egyaránt!

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

 

Ha tetszett a Toronyépítő kockék játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek15 × 15 × 15 cm
Gyártó

Djeco

Kategória

Építős játékok

Anyagösszetétel

Papír/Karton

Életkor

1-4 éves kor

Toronyépítő kockák – Djeco termékről 1 értékelés

  1. Névtelen

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük