Barion Pixel Skip to content
playgro játékok

Bébijáték szett 4 az 1-ben – Playgro

(2 vásárlói vélemény)

13.490 Ft

A Playgro 4 az 1-ben készlete rágókát, csörgőt, csavarós játékot és még egy különleges labdát is tartalmaz! 


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Bébijáték szett 4 az 1-ben – Playgro csörgő, rágóka és labda

Játékismertető:

A Playgro már 25 éve megbízhatóan gyártja a jobbnál jobb bébijátékokat. A nagy sikerre való tekintettel már készletben is árulja a különleges csörgőit és rágókáit. A készlet eredeti neve nem véletlenül Twist and Chew, azaz „csavard és rágd”, a csomagban többféle csavarható játék is található.

A 4 az 1-ben bébijáték szett tartalma:

  • Labda: egy üreges labda, mely kialakításának köszönhetően jól megmarkolható. Egyszerre tartalmaz szilárd és puha részeket is, ideális méretű a kisgyerekek számára.
  • „Kulcsos” rágókák: kulcsokat formáló rágókák, melyek vége gumiból van, könnyen rágható, harapható. A három rágóka egy műanyag „kulcstartó” körre van felfűzve.
  • 8-as tekerő: egy nyolcast formáló tekerhető játék, mely 8 különböző színű modulból épül fel. A tekerő kellően nagyméretű a kétkezes fogáshoz, a kisbabák megtapasztalhatják, hogy képesek „eldeformálni” az alakját, majd akár vissza is alakítani az eredeti nyolcas formára.
  • Csörgő: egy könnyen megmarkolható csörgő, mely a belsejébe rejtett golyóknak köszönhetően kellemes hangon csörög. A fogója átlátszó műanyag, így láthatjuk is a golyókat mozgás közben, a gyermek így össze tudja kötni a csörgő hang és a mozgó golyók látványát. A rágóka vége elcsavarható, mely kattanó hanggal viszonozza a sikeres csavarást.

A bábijáték szett 6 hónapos kortól használható. A csomagolás mérete: 34 x 10 x 26 cm.

 

A bébijáték szett által előhívott készségek és képességek:

auditív észleléserőadagolásfinommotorikanagymozgásszem-kéz koordinációvizuális észlelés

A rágóka az egyik legjobb szem-kéz koordinációt és térlátást fejlesztő játék a kisbabák számára. A csörgő diszkrét módon csörög minden egyes mozdulatra, mely nem csak auditív tapasztalásokat, hanem audiovizuális összehangolást is biztosít a baba számára a mozgásos tevékenységekkel együttműködve.

 

Személyes tapasztalatok:

A Playgro négy darabból álló készlete egy nagyon jó ár/érték arányú bébijáték válogatás! A labda és a rágóka felépítése jól ötvözi a szilárd és puha műanyagokat, a hajlékony gumi felületeket, így ezek a játékok egyszerre robosztusak és hajlékonyak. A nyolcas formájú tekerős játék és a csörgő pedig ösztönzi a babákat a tekerő, csavaró mozdulatok elvégzésére, melyet csattogó hanggal jutalmaz.

Javasoljuk a készlet fokozatos megismertetését a babával, érdemes lehet egyesével odaadni a kicsinek a játékokat, időben eltolva, akár több napra is. Ennek köszönhetően erősebb kötődés alakulhat ki egy-egy játék irányába, s nagyobb motivációt érezhet az adott játék alapos kipróbálására, megismerésére.

Ha tetszett a Bébijáték szett leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

Rövid videó a gyártótól:

 

További információk

Méretek34 × 26 × 10 cm
Életkor

6 hónapos kortól

Gyártó

Playgro

Kategória

Bébijátékok

Anyagösszetétel

Műanyag

Bébijáték szett 4 az 1-ben – Playgro termékről 2 értékelés

  1. Mónika L.

  2. Szabóné Molnár Melinda

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük