Barion Pixel Skip to content
wow játékok

Rakéta játék mechanikus funkciókkal

12.990 Ft

Rakétaindító élmény a javából! Ez a felhúzhatós játék úgy képes rezegni és berregni mint egy igazi induló rakéta!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Rakéta játék mechanikus funkciókkal – Wow

Játékismertető:

A Wow rakétajátéka számos funkcióval rendelkezik, mely ámulatba ejtheti a gyermeket. A játékhoz egy pilóta is tartozik, akit beültethetünk a kinyitható kabinba. A rakéta testén egy megmarkolható kihúzó található, melyet meghúzva egy mechanikus motort húzunk fel. A felhúzás után egy kis ablakban megkezdődik a visszaszámlálás (kis számok pörögnek), és a berregő hang és rezgő rakétatest közepette eljátszhatjuk, ahogy felrepül a rakéta.

A játékot 1-5 éves korosztálynak ajánljuk!

 

A rakéta játék által előhívott készségek és képességek:

auditív észleléserőadagolásfinommotorikanagymozgásszem-kéz koordinációszámolásfantázia

A masszív felépítésű játékrakéta kézbe vétele, funkcióinak vizsgálgatása különleges élményt biztosít a gyermeknek, a berregő felhúzása pedig nemcsak megfelelő erőadagolást kíván, de az auditív észlelést is bekapcsolja a játékba. A rakéta egyaránt hozzájárul a finom mozgások (pl. kabin nyitogatása) és a nagymozgások (kilövés, reptetés) aktivizálásához is, így összességében egy remek szem-kéz koordináció fejlesztő játék. Mint minden szerepjáték, a rakéta is aktívan bevonja a gyermek fantáziáját a játékba, míg a kilövés visszaszámlálója segít vizualizálni a visszafele számolást is.

 

Saját tapasztalatok:

A rakéta felhúzója, majd a motor berregése olyan élményt ad a gyermeknek, mely nagyon izgalmas játékká teszi a gyerekrakétát. Újra és újra át akarja élni a berregő hangot és a vibrálást egyaránt. A játék jól összeállított, lehetetlen elrontani és szépen lekerekített éleinek köszönhetően elég biztonságos is. Ajánljuk kisfiúknak és kislányoknak egyaránt!

 

Tudtad a Wow márkáról?

A Wow játékokat az Egyesült Királyságban tervezik már 1997 óta, első osztályú műanyag játékaival a cég mára Európa egyik meghatározó játékgyártójává vált. A vállalatnál különösen büszkék arra, hogy minden játékuk elem nélküli, a különböző „mozgó” funkciókat minden esetben mechanikus módon hozzák létre. Játékaik összetéveszthetetlen jellegzetességekkel rendelkeznek, jól felismerhetőek a Wow játékok lekerekített élei, robosztus, strapabíró megjelenésük. Egyik játékuk sem tartalmaz lenyelhető alkatrészt, így rendszerint már 3 éves kor alatt is használhatóak. PVC és BPA mentesek, s a játékok festése is teljesen biztonságos, semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaz.

A vállalat elsősorban különböző játékjárművek és a hozzájuk kapcsolódó figurák megvalósításával foglalkozik. Játékaik így kiváló szerepjáték eszközök, minden járműhöz tartozik legalább egy jellegzetes figura és valamilyen mechanikus funkció. A Wow játékok kialakításuknak köszönhetően nagyon masszívak, ellenállóak, így testvérről testvérre, generációról generációra örökölhetőek.

Annyira szeretjük a gyártó megoldásait, hogy a Játékpszichológia 100 játék válogatása 3 különböző járművet is tartalmaz a Wow világából.

 

Ha tetszett a Wow Rakéta játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek24,5 × 24,5 × 15 cm
Gyártó

Wow

Kategória

Szerepjátékok

Anyagösszetétel

Műanyag

Életkor

1-5 éves kor

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rakéta játék mechanikus funkciókkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük