Barion Pixel Skip to content

100 db játékunk

100 játékból álló válogatásunk egy nem szokványos koncepció alapján született. Minimalista kínálatunk olyan válogatott játékokat tartalmaz a magyar játékpiacról, melyek a 0-6 éves korosztály számára a legfontosabb készségeket és képességeket hívják elő, segítik azok fejlődését.

Minden játékunkat alaposan teszteltük szakmai, szülői és a gyermeki szempontokat egyszerre figyelembe véve. A játékleírások mind a 100 játék esetében tartalmaznak egy képesség és készség palettát, melynek elemeire kattintva rövid definíciót illetve további információkat olvashatsz az adott fogalomról.

Célunk egy újfajta vásárlási élmény kialakítása, mely segíti a szülőt és a nagyszülőt napjaink túlfűtött játékkínálatában az ideális, jó ár-érték arányú, többféle készséget megmozgató, minőségi gyerekjátékok megtalálásában. Sokféle szempontot figyelembe vevő játékleírásainkkal igyekszünk nemcsak a játék kiválasztását megkönnyíteni, hanem segíteni felfedezni az adott játékban rejlő további lehetőségeket is.

A 100 játék egy olyan válogatás, mely nem bontja ketté fiú és lány kategóriákra a játékokat, minden játék alkalmas mindkét nem számára, fiú és lány kisgyermek egyaránt megtalálja bennük a játékélményt.