Barion Pixel Skip to content
thinkfun játékok

Balance Beans társasjáték – ThinkFun

(1 vásárlói vélemény)

7.990 Ft

Egyensúlyozó babok! Pakold fel a színes babokat úgy, hogy egyensúlyba kerüljön a mérleg!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Balance Beans társasjáték

Játékismertető:

A Balance Beans társasjáték tartalma:

  • billegő mérleg talpazattal
  • 3 tripla bab, 3 dupla bab, 3 szimpla bab
  • 40 feladatkártya egyszerűtől a szuper nehéz fokozatig
  • tartózsák a játék számára
  • játékszabály

A Thinkfun által gyártott játék a gyerekek logikus gondolkodását dolgoztatja meg a különböző feladatkártyák segítségével. Minden játék azzal kezdődik, hogy fel kell pakolni a mérlegre néhány piros babot a kártyán lévő instrukciók alapján, aminek hatására a mérleg ki fog billenni valamely irányba. Ezután az a feladat, hogy a színes babok felhasználásával egyensúlyba hozzuk a mérleget. Nehézségi foktól függően a feladat lehet egyszerű, de nagyon összetett gondolkodást igénylő is. A legnehezebb kártyák már felnőttek számára is kihívást jelenthetnek!

A játékot 5 éves kortól ajánljuk!

 

A Balance Beans társasjáték által előhívott készségek és képességek:

finommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréskoncentrációlogikamintázat felismerésrész-egész látásmódrugalmas gondolkodásszámolásfeladattudat

A Balance Beans társasjáték színkiválasztós, pakolgatós jellegéből fakadóan előhívja a finommotorikus készségeket és megdolgoztatja a szem-kéz koordinációt. A feladatok megoldásához koncentrációra van szükség, így ez a játék remek lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermek gyakorolhassa, milyen az, amikor folyamatosan egyvalamire kell irányítania a figyelmét. A sikeres megoldáshoz logikus gondolkodásra és ügyes rész-egész látásmódra van szükség. Ahogy egyre jobban belejön a gyermek a játékba, észre fogja venni az egyes megoldások során alkalmazható vissza-visszatérő mintázatokat, illetve idősebb gyerekek arra is rájöhetnek, hogy a megoldást matematikai úton is le lehet vezetni. A játék remek eszköz a megfigyelő képesség, a rugalmas gondolkodás és a feladattudat trenírozására.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Balance Beans egy remek fejlesztő játék, kifejezetten ajánlott olyan gyerekeknek, akik szeretik a logikai feladványokat, megoldandó feladatokat. A játék még a felnőtteknek is tartogathat kihívásokat, így az egész család megtalálhatja benne a kellemes időtöltést, szórakozást! A játékhoz mellékelt vászontáska remek ötlet a Thinkfun gyártótól, praktikus tárolója a játéknak.

Ha tetszett a Balance Beans játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

Rövid videó a Balance Beans társasjátékról:

További információk

Méretek24 × 16,5 × 7 cm
Életkor

5+

Gyártó

ThinkFun

Anyagösszetétel

Műanyag, Papír/Karton

Kategória

Okosító, iskolaelőkészítő játékok, Társasjátékok

Balance Beans társasjáték – ThinkFun termékről 1 értékelés

  1. Névtelen

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük