Barion Pixel Skip to content
tickit játékok

Easy Grip szuperlabda – 25 cm – TickiT

3.790 Ft

Easy Grip könnyen megfogható gumilabda a játékos mozgásfejlődéshez!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Válassz termékvariációt a fentiek közül!

Easy Grip szuperlabda – 25 cm – többféle

Az Easy Grip szuperlabda nem egy hagyományos gumilabda! Felszínét apró háromszögminta borítja, mely extrém jó tapadást biztosít a labdának, így a gyerekek könnyedén meg tudják ragadni.

Az ár 1 darab labdára vonatkozik! A Kosár melletti menüben tudod kiválasztani, milyen színű labdát szeretnél: kék, zöld, sárga vagy piros.

A labdát kézbe véve azt érezhetjük, hogy egy igazán masszív, minőségi gumilabdát fogunk. Egy hagyományos gumilabda körülbelül 100 gramm környékén mozog, míg az Easy Grim szuperlabda 250 grammot nyom, így 2,5-szer nagyobb a tömege. A magasabb tömegnek és a speciális felületi mintának köszönhetően egyészen különleges élmény labdázni vele. Mozgása jóval kiszámíthatóbb, nem pattan el olyan gyorsan, a kisgyerekek könnyebben bánnak vele.

A labdát nem csak kézzel, lábbal használva is könnyebb dolgunk van. Egy hagyományos gumilabda a kis tömege miatt gyakran nem áll meg stabilan a gurulás után (a benne lévő szelep miatt nem középen van a tömegközéppontja), hanem kileng még oldalra egyszer-kétszer. Ez ovis gyerekek számára néha zavaró tud lenni, vagy meg kell várniuk míg a labda leáll a billegésből vagy ha elrúgják, nem biztos, hogy oda fog menni, ahová szánták. Az Easy Grip labda mozgása ellenben jóval stabilabb, s kiszámíthatóbban is áll meg. Remek labdázós élményt tud nyújtani a bölcsis, ovis korosztálynak.

A TickiT Easy Grip szuperlabda egy remek eszköz a nagymozgások, a térbeli tájékozódás és a szem-kéz koordináció trenírozásához! A labdát már 6 hónapos kortól ajánljuk! Átmérője kb. 25 cm.

 

További információk

Méretek25 × 25 × 25 cm
Életkor

6 hónapos kortól

Gyártó

TickiT

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Gumi

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Easy Grip szuperlabda – 25 cm – TickiT” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: Termékkategória: