Barion Pixel Skip to content
mentari játékok

Egyensúlyozó tábla golyókkal – Mentari

8.990 Ft

Kihívás a javából! Járd be a labirintust, ahol a lábaddal kell irányítani a golyókat!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Egyensúlyozó tábla golyókkal

Ismertető:

A Mentari egyensúlyozó tábla kiválóan fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét és még egy játékos kihívást is biztosít számára! A termék egy lapos dobozba van csomagolva, a tábla hátuljára fel kell csavaroznunk a talpát. Közepébe egy rövid labirintus van vájva, melyben a mellékelt három golyóval lehet ügyeskedni. Első ránézésre nem feltétlenül tűnik nehéznek, de valójában nagyon komolyan kell koncentrálni, hogy a helyére gurítsuk a golyónkat. Életkortól és ügyességtől függően akár több óra vagy nap is eltelhet gyakorlással, mire elsőre sikerül a labirintus közepébe vinni a golyót. Ha pedig sikerült, jöhet a visszafelé út…

Kifejezetten hasznos lehet egyensúlyproblémákkal küzdő gyermekeknek. Minden esetben szülői felügyelet mellett egyensúlyozzon a gyermek, eleinte akár a kezét is foghatjuk segítségképpen! Idősebb gyerekek esetében is érdemes szülői felügyelet mellett használni a táblát.

A könnyebb tapadás érdekében használata mezítláb vagy gumitalpú cipővel ajánlott.

Az egyensúlyozó tábla amellett, hogy elősegíti a mozgáskoordináció fejlődését, a labirintusnak köszönhetően még szórakoztató is és kiváló motivációs eszköz. A táblát kézbe véve is használhatjuk golyófuttatásra, ekkor a labirintusjátékkal egyszerűbb dolgunk van, kézzel könnyebb irányítani a golyókat.

A tábla hosszabb átmérője 45 cm, rövidebb átmérője 25 cm, magassága pedig 8 cm. A lábas egyensúlyozó domború lábait első használat előtt fel kell csavarozni a táblára. Dobozának mérete 45 x 30 x 2 cm.

A dobozban található golyók méretüknél fogva lenyelhetőek, így az egyensúlyozó tábla csak 3 éves kortól használható!

További információk

Méretek45 × 25 × 8 cm
Életkor

3+

Gyártó

Mentari

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Fa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyensúlyozó tábla golyókkal – Mentari” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 5999520231795Cikkszám: FK4252Termékkategória:Termék cimkék: ,