Barion Pixel Skip to content
thinkfun játékok

Yoga Spinner társasjáték – Thinkfun

6.490 Ft

Egy kiváló „átmozgató” társasjáték, mely remek kinesztétikus kihívásokat tartogat, nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Yoga Spinner társasjáték – Thinkfun

A játék ismertetője

A Yoga Spinner azon kevés társasjátékok közé tartozik, mely alapvetően fizikailag mozgatja meg a gyerekeket. A játék egy kártyatartó dobozból és 56 darab kártyából áll, ahol a doboz tetején egy pörgető foglal helyet. Ezt megpörgetve kell játszanunk és a megfelelő színű kártyapakliból húznunk egy kártyát. Az 56 darab kártya különböző nehézségű testtartásokat, „pózokat” ábrázol, a feladatunk pedig nem más, mint a képen látható pozitúra felvétele! A játékot a gyártó 5 éves kortól ajánlja, de akár 3-4 éves korban is lehet vele próbálkozni, a túl bonyolult testtartásokat egyszerűen passzoljuk és húzzon a gyermek egy újabb kártyát. A kártyák alapos megfigyelése után a gyerekeknek az adott pózt kell felvenniük és pár másodpercig meg is kell tudni tartani. Életkortól függően gyakran kihívás lehet a kártyán látható póz pontos leutánzása, így a felnőttek rugalmasan segíthetnek a kártyán lévő helyes testtartás felvételében.

A játék felnőttek számára is kiváló szórakozást nyújt! Ráadásul a fehér színű pakli olyan testtartásokat mutat, melyek felvételéhez két ember szükséges, így ügyes együttműködésre van szükség a megoldásához.

A játék doboza részletes magyar nyelvű játékleírást tartalmaz. A termék külső karton dobozát akár el is dobhatjuk, hiszen a Yoga Spinner sárga pörgetővel ellátott doboza a kátyák tárolására is alkalmas, így a játék dobozaként is funkcionál.

Bátran ajánljuk a Yoga Spinnert a gyerekek vidám átmozgatásához, melynek során a testtudatuk is fejlődik!

További információk

Méretek19 × 19 × 4,5 cm
Életkor

5+

Gyártó

ThinkFun

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag, Papír/Karton

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Yoga Spinner társasjáték – Thinkfun” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 019275018429Cikkszám: FK4536Termékkategória:Termék cimkék: ,