Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Toronyépítő szavannai állatokkal – Maxi Topanijungle – Djeco

11.490 Ft

Kreatív toronyépítő a legkisebbeknek, jól megmarkolható állatkákkal a jól ismert Djeco minőségben!

Ez egy kifutott termék, már nem forgalmazzuk. Kérjük, nézz szét a többi Építős játékunk között! 

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Építős játékok
Életkor: 1-4 év
Gyártó: Djeco
Cikkszám: DJ9101


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Toronyépítő szavannai állatokkal

Ez egy kifutott termék, már nem forgalmazzuk. Kérjük, nézz szét a többi Építős játékunk között! 

Játékismertető:

Az 5 darab kartonkockából és 5 darab műanyag állatkából álló toronyépítő kreatív módon ötvözi az építőkockák és állatfigurák világát. Minden állatkának megvan a saját kockája, miközben minden kockának egyedi kialakítása is van, például a legnagyobb kocka felül nyitott, hogy a zsiráf nyaka ki tudjon lógni rajta. Az állatkák közül az erős majom bármit meg tud tartani, amit rápakolunk, a krokodil háta is megpakolható tetszés szerint, s az elefánt is képes akár több kockával megküzdeni a hátán. A kockák gyönyörű mintát kaptak, melyek sorrendhelyesen egymásra pakolva egy egybefüggő növénykompozíciót is kiadnak!

 

A Toronyépítő szavannai állatokkal – Maxi Topanijungle – játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréskreativitáslogikamintázat felismeréssoralkotás, sorritmusszámfogalomfantázia

A Djeco állatkás toronyépítője – mint az építős játékok általában – hozzájárulnak a finommotorikus készségek és a szem-kéz koodrináció trenírozásához. A dobozok vagy az állatkák egymásra pakolgatása ügyes erőadagolást feltételez, miközben logikus gondolkodásra is szükség van, hiszen nem lehet minden kombinációban egymásra rakni az elemeket, ki kell tapasztalnia a gyermeknek, miket, hogyan tud egymás tetejére helyezni.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játék ára kicsit borsos, s természetesen vannak ennél olcsóbb kartondobozos toronyépítő játékok is, de a Djeco – ahogyan azt a francia márkától megszokhattuk – ismét egy olyan játékot alkotott, melynek kivitelezése magával ragadó, nagyon magas minőségű. A dobozok strapabíróak, nem szakadnak könnyen, a későbbiekben is felhasználhatóak, például ceruzatartóként vagy tárolódobozként szép díszei lehetnek az íróasztalnak.

A játékkal természetesen vízszintesen, köralakban vagy más kompozícióban is lehet sorozatokat alkotni. A dobozkák számozva is vannak, ráadásul pontosan annyi élőlény van festve az oldalukra, amennyi számot látunk rajtuk.

A 2-es számú dobozzal lehet akár Ki bújt el játékot is játszani (a teli oldalát mutatva), amikor a gyermeknek kell kitalálnia, hogy melyik állatkát rejtettük el a doboz belsejébe. Ezzel a játékkal az emlékezetének trenírozása mellett (a memóriáját használva emlékeznie kell, melyik állat hiányzik az 5-ből) a tárgyállandóság fogalmát is tudatosítani lehet a gyermekben, miszerint a tárgyak akkor is léteznek, ha azok érzékszerveinkkel éppen nem elérhetőek.

A műanyag állatkák önmagukban is remek játékszerek, szépen kidolgozott,  jól megmarkolható, gyerekkézbe való kedves figurák, melyekkel szerepjátékokat, állatkás történeteket, meséket is el lehet játszani.

A Djeco állatkák szerelmeseinek ajánljuk még a Little Action, Little Memo társasjátékokat is, melyek hasonlóan kedves figurákat tartalmaznak és szintén ezt a korosztályt célozzák meg!

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

 

Ha tetszett a Toronyépítő szavannai állatokkal –  Maxi Topanijungle játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek20 × 23,5 × 12 cm
Életkor

1-2 éves kor, 2-3 éves kor, 3-4 éves kor

Gyártó

Djeco

Kategória

Építős játékok

Anyagösszetétel

Műanyag, Papír/Karton

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Toronyépítő szavannai állatokkal – Maxi Topanijungle – Djeco” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: DJ9101