Barion Pixel Skip to content
thinkfun játékok

Zingó a Bingó társasjáték – Thinkfun

(1 vásárlói vélemény)

9.990 Ft

Egy kis szerencsejáték az ovisoknak! Vajon kinek gyűlik össze először az összes kis képecske, amivel megnyerheti a játékot? Lássuk a sorsoló Zingót!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Zingó a Bingó társasjáték

Játékismertető:

A játék tartalma:

  • 6 db kétoldalú játékkártya
  • 72 db kétoldalú műanyag lapka
  • 1 Zingó adagoló
  • játékszabály

A játék célja, hogy Te legyél az első, aki le tudja fedni az összes ábrát a játékkártyáján a kis sárga lapkákkal. Az adagolóval egyszerre két lapkát lehet játékba hozni, aki a gyorsabb, az tudja bezsebelni őket és felhelyezni a saját játékkártyájára. Kétféle nehézségi szinttel is rendelkezik a játék, ehhez a játékkártyák megfelelő oldalán kell játszani (könnyebb, nehezebb verzió). Ha olyan lapkát sorsol az adagoló, ami senkinek sem kell, akkor azt vissza lehet helyezni az adagoló nyílásába.

A Thinkfun által gyártott Zingó 2018-ban az Ország Játéka versenyen a Családi társasjáték kategória nyertese lett a közönségszavazatok alapján!

 

A Zingó a Bingó társasjáték által előhívott készségek és képességek:

reflexkoncentrációmemóriakudarctűrésszabálykövetés

A játék nagyon ügyes megfigyelő képességet és reflexet igényel, a kisorsolt formákat a lehető leggyorsabban kell felismeri és értük nyúlni. Ráadásul folyamatosan észben kell tartani, hogy pontosan milyen ábrákra van szükségünk, hiszen csak olyan ábrát kell elvenni, amilyennel még nem rendelkezünk. Az így kialakult versenyhelyzetben szükség lehet jó kudarctűrő képességre is.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Zingó egy nagyon egyedi társasjáték, melyet szerencsére magyar nyelvre is lefordítottak. A sorsoló gép működtetéséhez kisebbeknél felnőtt segítsége szükséges, s néha előfordul, hogy nem egy, hanem kettő (egymáshoz tapadt) lapkát sorsol egyszerre, ilyenkor az egyiket egyszerűen tegyük vissza a sorsolóba. A dupla sorsolást úgy tudjuk elkerülni, ha a sorsolót a mozgatás közben kissé lefelé is nyomjuk a föld felé. Maga a játék rendkívül izgalmas, mely egy igazi reflexjáték, felnőttek számára is szórakoztató.

Ha tetszett a Zingó a Bingó társasjáték leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

Rövid videó a gyártótól az angol nyelvű verzióról:

További információk

Méretek21 × 26 × 9 cm
Életkor

4+

Gyártó

ThinkFun

Kategória

Sikerjátékok a közelmúltból

Anyagösszetétel

Műanyag, Papír/Karton

Játékidő

10-15 perc

Játékosok száma

2-4

Zingó a Bingó társasjáték – Thinkfun termékről 1 értékelés

  1. Rita

    Csak ajánlani tudom. Termékkel minden rendben volt. Gyorsak, precízek! 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük