Barion Pixel Skip to content
regio játék

Hedz Up Junior társasjáték – Regio

5.990 Ft

Vajon milyen kártya van a homlokodon? Ki tudod találni mielőtt lejár az időd? Gyors, egyszerű, kitalálós játék a Regiotól!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Hedz Up Junior társasjáték

Játékismertető:

A játék tartalma:

  • 6 db fejpánt
  • 72 db kártya
  • 24 db zseton
  • 1 db homokóra

A Regio által gyártott Hedz Up Junior társasjáték a népszerű Hedz Up társasjáték kisebbeknek szóló Junior változata. A játék már 4 éves kortól ajánlható, egyszerre 2-6 fő is játszhatja. A játék menete egyszerű: osszunk ki három zsetont minden játékosnak, majd egy kártyát kap mindenki, amit persze senki sem nézhet meg, hanem a fejünkön lévő pántba kell helyeznünk, így azt a kártyát csak a többi játékos láthatja. A legfiatalabb játékos kezdje a játékot, fordítsuk fel a homokórát, majd a játékosnak meg kell próbálnia kitalálnia, mi van a fején. Ha sikerül eltalálnia mielőtt még lejárna az ideje, akkor letehet egy zsetont. A játékot az nyeri, akinek hamarabb elfogy mind a három zsetonja.

 

A Hedz Up Junior társasjáték által előhívott készségek és képességek:

beszédkészségkoncentrációlogikamemóriarugalmas gondolkodásszókincskudarctűrésönbizalom

A játék barkochba jellegének köszönhetően hozzájárul a beszédkészség fejlődéséhez és a szókincs bővüléséhez, miközben alaposan megtornáztatja a gyermek koncentrációs képességét is. A fejünkön lévő kártya kitalálása kifejezetten összetett feladat egy kisgyermek számára, ahol folyamatosan logikus  (sokszor egymásra épülő) kérdéseket kell feltennie, miközben a memóriájára, az eddig feltett kérdésekre is támaszkodnia kell. A sikeres megfejtéshez rugalmas gondolkodásra is szüksége lehet, főleg akkor, ha elakad a gyermek, hiszen ilyen esetben alternatív úton, eddig „el nem hangzott” kérdésekkel kell előrukkolnia. A játék hozzájárul a kudarctűrés és az önbizalom fejlődéséhez is.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Hedz Up Junior nagyon kellemes kikapcsolódást biztosít a család számára. A fejre helyezett kártya innovatív ötlet és kifejezetten jó hangulatot kölcsönöz a játéknak. A társasjáték képes egy különleges, izgalmas légkört teremteni, ahol jó kérdések segítségével meg kell dolgoznunk a győzelmünkért és közben az idővel is versenyt futunk. A játék elég jól igazítható a gyerekek életkorához, 4 évesek esetében a homokórát akár el is hagyhatjuk, hogy könnyebb legyen a játék, de a gyerekeknek a szülők is sokat tudnak segíteni „kérdés ötletekkel” vagy ügyes rávezető mondatokkal.

A játékhoz tartozó kártyák szép rajzolatúak és könnyen felismerhetőek. A kártyapakli önmagában is önálló értéket képvisel, hiszen 120 darab különböző tárgy, élőlény, étel, stb. képével van ellátva, így akár kisebbekkel (pl. három éves gyerekkel) szókincsfejlesztő, képfelismerő játékot is játszhatunk.

Ha tetszett a Hedz Up Junior társasjáték leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

Bemutató videók a gyártótól:

 

További információk

Méretek27 × 27 × 5 cm
Életkor

4+

Gyártó

Regio

Kategória

Sikerjátékok a közelmúltból

Anyagösszetétel

Műanyag, Papír/Karton

Játékidő

5-10 perc

Játékosok száma

2-4

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hedz Up Junior társasjáték – Regio” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük