Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Dominó játék – Djeco

(1 vásárlói vélemény)

5.190 Ft

A klasszikus Dominó játék elegáns, minőségi kivitelben a Djeco kínálatából.

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Retro játékok
Életkor: 5+ év
Gyártó: Djeco
Cikkszám: DJ5229


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Dominó játék

Ismertető:

A klasszikus dominó játék nem maradhat ki egyetlen gyermek életéből sem. A Djeco által gyártott dominó strapabíró műanyagból készült, finoman lekerekített élekkel rendelkezik, így használata nagyon kényelmes, biztonságos. A 28 lapkából álló készlet egy vastag, elegáns karton dobozban kapott helyet. A dominókat kellemes kézbe venni, érezni a színvonalas gyártási minőséget.

A játékot a gyártó 5 éves kortól ajánlja, de a gyermek képességeitől függően már akár 3+ korosztálytól használható. A dominókat a praktikus gyári dobozban érdemes tárolni, kis helyen is elfér. A doboz mérete: 20 x 8 x 4 cm, míg egy darab dominó mérete 5 x 2.5 x 0.5 cm.

A dominó játékszabálya egyszerű: minden játékosnak osszunk 7 dominót, melyet csak ők lássanak, érdemes élükre állítva magunk felé fordítani a számos felüket. A kezdő játékos rakjon ki egy dominót az asztalra, majd a következő játékosnak úgy kell raknia, hogy az egymáshoz illeszkedő oldallapokon ugyanolyan (pontokból álló) szám legyen. Ha valaki nem tud dominót rakni, akkor a talonban maradt dominókból kell húznia egy újat. Az lesz a győztes, akinek a leghamarabb elfogynak a dominói!

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

További információk

Méretek20 × 8 × 4 cm

Dominó játék – Djeco termékről 1 értékelés

  1. Mulidrán Miklós

    Egysszerű és praktikus időtöltés például a domino.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 3070900052291Cikkszám: DJ5229Termékkategória: