Barion Pixel Skip to content
dohány játékok

Húzható formabedobó teknős – Dohány Toys

2.990 Ft

A jól ismert magyar gyártmányú teknős, melynek páncélján hat formabeillszető van kialakítva. A teknőst tologatni és húzni is tudod guruló lábainak köszönhetően!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Húzható formabedobó teknős

Ismertető:

Gyerekszobák ezreiben található meg a jól ismert formabedobó teknős, mely már a 80-as és 90-es években is népszerű volt.

A teknős hátán összesen hat (kör, háromszög, négyzet, ötszög, pluszjel, csillag) formabedobó nyílás található, a gyerekek itt tehetik próbára a formafelismerő képességüket. A játék nem tartalmaz lenyelhető alkatrészeket, így már 1 éves kortól is használható. A hat darab műanyag formát praktikus módon a teknős hasában tudjuk tárolni.

A Dohány Toys által gyártott magyar teknős guruló lábakkal rendelkezik, így tologatni is lehet. Sőt, ha az elejére kialakított lyukba madzagot köttök, akkor még a gyermek húzogatni is tudja.

Fontos: gyárilag nem találsz madzagot a teknős orrához kötve. Ez azért van, mert a gyártó 1 éves kortól ajánlja a terméket, aminek feltétele, hogy ne legyenek lenyelhető alkatrészek vagy madzagok a játékkal csomagolva. Madzaggal együtt csak 3+ korosztálynak lehetne forgalmazni a terméket, a teknős funkcionalitása viszont éppen az 1-3 éves korosztály számára releváns. Kérjük, csak olyan rövid madzagot köss a teknősre, melyet nem tud a gyermek a nyaka köré tekerni!

A teknős mérete: 31 cm * 23 cm * 15 cm.

Jelenleg piros színben tudjuk szállítani!

További információk

Méretek31 × 23 × 15 cm
Életkor

1+

Kategória

Retro játékok

Anyagösszetétel

Műanyag

Gyártó

Dohány Toys

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Húzható formabedobó teknős – Dohány Toys” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 5997404501927Cikkszám: DO05Termékkategória: