Barion Pixel Skip to content
lurkó glóbusz

Sasszem társasjáték

9.990 Ft

A Sasszem egy izgalmas képfelismerő társasjáték, melynek során a gyerekeknek gyorsan kell cselekedniük, s közben észrevétlenül még a szókincsük is bővül!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Értesítsünk, ha újra elérhető?

Sasszem társasjáték

Játékismertető:

A doboz tartalma:

  • 210 db képkártya
  • 4 db kétoldalú játéktábla
  • játékszabály

A Sasszem társasjáték egy gyorsasági játék, melynek során képeket kell felismeri és a helyére illeszteni. A doboz 210 darab képeskártyát találunk, ami igazi kuriózum, teljesen egyedi, hogy egy társasjáték ilyen mennyiségű képi elemet tartalmazzon. A játéktáblák kétoldalasak, egyik oldalukkal a képfelismerő gyorsasági játékot játszhatjuk, míg megfordítva képes bingószerű játékra van lehetőségünk. A játékszabály füzet 8 különböző játékmódot ír le részletesen, így a játék nehézségi szintje könnyedén a játékosok életkorához igazítható.

A játékot 3 éves kortól ajánljuk!

 

A Sasszem társasjáték által előhívott készségek és képességek:

reflexszem-kéz koordinációkoncentrációmemóriarész-egész látásmódszókincskudarctűrésönbizalomszabálykövetés

A játék erősen épít a szín– és formafelismerésre, hiszen aki a leggyorsabban azonosítja a keresendő képet, annak van a legnagyobb esélye begyűjteni a legtöbb képkártyát. A győzelem érdekében folyamatos koncentrációra van szükség, összpontosítani kell és villámgyorsan értelmezni a látottakat. A játék során az emlékezetünket is tudjuk használni, hiszen a játéktér részleges memorizálása (akár csak néhány kép helyének memorizálása) segíthet a helyes kép megtalálásában. A Sasszem társasjáték más ügyességi játékokhoz hasonlóan győzelem esetén az önbizalom erősödéséhez járul hozzá, míg játékvesztés esetén a gyermek kudarctűrő képessége trenírozódik.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A dobozban a 210 képeskártyát először a gyári karton sablonokból kell kinyomogatni, ami már önmagában is hosszas elfoglaltság egy ovis kisgyereknek. Minden kártya hátoldalára felírták, hogy mit láthatunk a kártyán, így az olvasni tudó gyerekeknek további elfoglaltság a kártyák olvasgatása, nézegetése. A játék a gazdag képi világának köszönhetően aktívan hozzájárul a gyerekek szókincsének bővüléséhez. A kártyákat tanuláshoz, ismeretek bővítéséhez is használhatjuk, beszélhetünk a tárgyak tulajdonságairól, az állatok jellemzőiről, viselkedésükről, élőhelyükről, stb.

Bátran ajánljuk ezt a társasjátékot minden ovisnak otthoni játékhoz, vagy intézmények számára csoportos elfoglaltságokhoz!

Ha tetszett a Sasszem társasjáték leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

 

További információk

Méretek37 × 22 × 5 cm
Gyártó

Lurkó Glóbusz

Anyagösszetétel

Papír/Karton

Kategória

Társasjátékok

Játékosok száma

1-8

Játékidő

10-15 perc

Életkor

3-6 éves kor

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sasszem társasjáték” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük