Barion Pixel Skip to content
wow játékok

Játék mentőautó – Wow

(1 vásárlói vélemény)

17.490 Ft

Többfunkciós  mentőautó minőségi minifigurákkal, egyik kedvenc szerepjátékunk!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Játék mentőautó

Játékismertető:

A Wow mentőautó játéka szuper lehetőséget kínál a mentős/orvosos szerepjátékra. A játék mentőautó számos izgalmas, mechanikus funkcióval rendelkezik:

  • oldalajtaja elhúzható
  • hátsó ajtaja gombnyomásra nyitható
  • a röntgengép aktiválható, ha rááll egy beteg
  • gombnyomásra a tolókocsi rámpája lejtősre áll, így segítve annak kigurulását
  • lendkerekével hangos autóhang közepette messzire elgurítható

Az autóhoz tartozik egy begipszelt lábú beteg, egy doktornő, egy tolókocsi és egy hordágy is.

A játék teljesen mechanikus, nem igényel elemet. A játékot már 2 éves kortól ajánljuk!

 

 

A játék mentőautó által előhívott készségek és képességek:

finommotorikaszem-kéz koordinációempátiafantáziakommunikáció

A játék jellegéből adódóan nagyszerűen hat a finommotorikus képességek erősítésére és a szem-kéz koordináció fejlesztésére. A mechanikus funkciók életre keltéséhez ügyes kézmozdulatokra van szükség.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játék egy remek szerepjáték eszköz, teljes orvosos-mentős történeteket lehet a segítségével végigjátszani, miközben a gyermek megszemélyesítheti a beteget és sérültet egyaránt. Testvérrel vagy szülővel való szerepjáték során a kommunikációs készség is előtérbe kerül. A lendkerekes autó számos játékszituációban használható, a gyermek a fantáziájára támaszkodva hosszabb jeleneteket is lejátszhat akár magában is. Az orvosos-mentős téma többféle érzelmet is előhívhat, így segít azok feldolgozásában, valamint remek lehetőséget teremt az erkölcsi normák fejlesztéséhez (pl. ha segítünk valakinek, az meggyógyulhat, örülni fog és hálás lesz nekünk), mialatt a gyermek empatikus képessége is bevonódik a játékba. Más Wow-os termékekkel kombinálva szintén új lehetőségek nyílhatnak meg.

 

Tudtad a Wow márkáról?

A Wow játékokat az Egyesült Királyságban tervezik már 1997 óta, első osztályú műanyag játékaival a cég mára Európa egyik meghatározó játékgyártójává vált. A vállalatnál különösen büszkék arra, hogy minden játékuk elem nélküli, a különböző „mozgó” funkciókat minden esetben mechanikus módon hozzák létre. Játékaik összetéveszthetetlen jellegzetességekkel rendelkeznek, jól felismerhetőek a Wow játékok lekerekített élei, robosztus, strapabíró megjelenésük. Egyik játékuk sem tartalmaz lenyelhető alkatrészt, így rendszerint már 3 éves kor alatt is használhatóak. PVC és BPA mentesek, s a játékok festése is teljesen biztonságos, semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaz.

A vállalat elsősorban különböző játékjárművek és a hozzájuk kapcsolódó figurák megvalósításával foglalkozik. Játékaik így kiváló szerepjáték eszközök, minden járműhöz tartozik legalább egy jellegzetes figura és valamilyen mechanikus funkció. A Wow játékok kialakításuknak köszönhetően nagyon masszívak, ellenállóak, így testvérről testvérre, generációról generációra örökölhetőek.

Annyira szeretjük a gyártó megoldásait, hogy a Játékpszichológia 100 játék válogatása 3 különböző járművet is tartalmaz a Wow világából.

 

Ha tetszett a játék mentőautó leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek44,5 × 34,5 × 16,5 cm
Életkor

2-5 éves kor

Gyártó

Wow

Anyagösszetétel

Műanyag

Kategória

Szerepjátékok

Játék mentőautó – Wow termékről 1 értékelés

  1. Anonim

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük