Barion Pixel Skip to content

Wow

wow játékok

A Wow játékokat az Egyesült Királyságban tervezik már 1997 óta, első osztályú műanyag játékaival a cég mára Európa egyik meghatározó játékgyártójává vált. A vállalatnál különösen büszkék arra, hogy minden játékuk elem nélküli, a különböző „mozgó” funkciókat minden esetben mechanikus módon hozzák létre. Játékaik összetéveszthetetlen jellegzetességekkel rendelkeznek, jól felismerhetőek a Wow játékok lekerekített élei, robosztus, strapabíró megjelenésük. Egyik játékuk sem tartalmaz lenyelhető alkatrészt, így rendszerint már 3 éves kor alatt is használhatóak. PVC és BPA mentesek, s a játékok festése is teljesen biztonságos, semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaz.

A vállalat elsősorban különböző játékjárművek és a hozzájuk kapcsolódó figurák megvalósításával foglalkozik. Játékaik így kiváló szerepjáték eszközök, minden járműhöz tartozik legalább egy jellegzetes figura és valamilyen mechanikus funkció. A Wow játékok kialakításuknak köszönhetően nagyon masszívak, ellenállóak, így testvérről testvérre, generációról generációra örökölhetőek.

Annyira szeretjük a gyártó megoldásait, hogy a Játékpszichológia 100 játék válogatása 3 különböző járművet is tartalmaz a Wow világából.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve