Barion Pixel Skip to content
goki játékok

Fogantyús puzzle fából – Goki

(3 vásárlói vélemény)

2.490 Ft

Az első formabeillesztő kirakó játékom fából!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Fogantyús puzzle fából

Játékismertető:

A Goki fogantyús puzzle egy kisgyerekek számára készített egyszerű formabeillesztős kirakó. A termék teljesen fából készült, káros anyagokat természetesen nem tartalmaz. A fogantyús kirakót a gyártó már 1 éves kortól ajánlja. A kirakó nagyon könnyű, biztonságos a használata, élei szépen lekerekítettek. A négy forma (labda, ház, csibe, maci) jól megkülönböztethető, könnyen beilleszthető.

 

A fogantyús kikaró játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismerés

A fogantyús puzzle elősegíti a szem-kéz koordináció és a formafelismerés fejlődését. A formák helyes beillesztése gyakran forgató, csavaró (finommotorikus) mozdulatokat és helyes erőkifejtést igényel, így hozzájárul a gyermek kézügyességének fejlődéséhez.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Goki fogantyús kirakó játéka nagyon jó ár/érték aránnyal büszkélkedhet, bátran ajánljuk kisgyerekek számára, akik most ismerkednek a kirakók, formaberakók világával.

Mielőtt azt gondolnánk, hogy csak rövid ideig használható ez az egyszerű kirakó, érdemes további játéklehetőségeket is meglátni benne:
– a gyermeknek, ha már “kinőtte” ezt a típusú fogantyús kirakót, érdemes a formákat egy papírlapra téve körberajzolnia, így megkapva azok körvonalát, melyet utána kedvére megrajzolhat, kiegészíthet, kiszínezhet
– szerepjátékok, állatos mesék, történetek eljátszásához is használhatóak ezek a fogantyús elemek
– a fogantyús formák később tökéletesen használhatóak például fogasként is, ekkor nincs más dolgunk, mint felerősíteni a falra vagy ajtóra, a kis fogói ilyenkor akasztóként funkcionálnak, így kapunk négy kedves kis akasztót!

További információk

Méretek30 × 10 × 2,5 cm
Gyártó

Goki

Anyagösszetétel

Fa

Kategória

Puzzle, kirakó

Életkor

1-4 éves kor

Fogantyús puzzle fából – Goki termékről 3 értékelés

  1. Kovács-Horváth Anna

  2. Csilla

  3. Andrea

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük