Barion Pixel Skip to content
learning resources játékok

Spike szilikonos formabedobó süni – Learning Resources

7.490 Ft

Spike süni formabedobó, szilikonos formákkal! Már 18 hónapos kortól használható!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Spike szilikonos formabedobó süni

Játékismertető:

A népszerű Spike süninek megérkezett a szilikonos formabedobó változata! A játék a két részre szedhető Spike süniből és 5 darab beilleszthető szilikon formából áll.

Az 5 szilikon formabedobó mindegyike egy geometriai alakzatokat formáz különböző színben. Különlegességük, hogy „Popit” módon benyomható, majd visszapattintható minden forma teteje.

 

A Spike szilikonos formabedobó süni által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismerésönbizalom

A sünit a finommotorika és a szem-kéz koordináció korai fejlesztésére tervezte a Learning Resources. A kis Spike különleges taktilis játékélményt biztosít, a szilikon formák rugalmasak, könnyen összenyomhatók és maguktól visszaáll az eredeti alakjuk. Ha belehelyeztük az összes formát, a süni hátát levehetjük, így újra hozzáférünk a szilikon formákhoz.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játékot minőségi műanyagból és szilikonból gyártották, kellemes érzés kézbe venni, a játék használata teljesen biztonságos. A süni hátát levenni egyszerű, ám visszahelyezéskor ügyesen kell pozicionálni, így két éves kor alatt szülői segítségre lehet szükség. A különböző színeknek köszönhetően a színfelismerést is lehet gyakorolni (pl. most rakd be a zöld formát), illetve a alap geometriai formák neveit is megtanulhatja a gyermek (háromszög, kör, négyzet, csillag, szív). Mindegyik forma behelyezése egy-egy apró sikerélmény a gyermek számára, ha minden formát belehelyezett a sünibe, csak leveszi a hátát és már kezdheti is elölről.

A szilikon formákat kis erőkifejtéssel nem csak a saját helyükre, de akár másik lyukba is belegyömöszölhetjük, így akár „csalni” is lehet a behelyezésekkor. Sőt, kis gyakorlással a gyerekek a süni hátának levétele nélkül is ki tudják venni a formákat a Spike hasából. Egyik kézzel a süni belsejébe nyúlva tartani kell a kiválasztott formát, míg a másik kézzel óvatosan kiemeljük azt a megfelelő formanyíláson keresztül.

A szilikon formákkal toronyépítőset is játszhatunk, gyakorolhatjuk azok egymásra helyezését, ezzel is segítve a szem-kéz koordináció fejlődését!

A játékot 18 hónapos kortól 3 éves korig ajánljuk! A műanyag süni és a szilikon formák könnyen tisztíthatóak, szappanos vízzel moshatóak.

 

Tudtad a Learning Resources-ról?

Az amerikai Learning Resources 1984 óta folyamatosan gyártja a jobbnál jobb játékait, mára az innovatív, egyedi tervezésű fejlesztőjátékok jeles képviselőivé váltak. A Learning Resources különösen nagy hangsúlyt fektet a játékok tervezése során a STEM készségekre (Science, Technology, Engineering, Matematics), így olyan játékok hagyják el a cég gyárait, melyek segítik a gyermekek számolással, mennyiségek értelmezésével, problémamegoldással és logikus gondolkodással kapcsolatos képességeinek fejlődését.

 

Ha tetszett a Spike süni játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek18 × 20 × 9,5 cm
Gyártó

Learning Resources

Kategória

Fejlesztő játékok

Anyagösszetétel

Műanyag

Életkor

18 hónapos kortól

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Spike szilikonos formabedobó süni – Learning Resources” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük