Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Háziállatos fa kirakó kicsiknek – Djeco

(1 vásárlói vélemény)

3.790 Ft

Egy igazán szép kirakó fából, mely még 3 formás állatkát is tartalmaz!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Háziállatos fa kirakó kicsiknek – Djeco

Játékismertető:

A Djeco háziállatos fa kirakó kicsiknek egy olyan puzzle, mely már két éves kortól használható! A 3 x 4-es méretű, azaz 12 db hagyományos elemet tartalmazó kirakóba 3 darab állatka lett pluszban elhelyezve, amik „belevágnak” a többi elembe, így lényegében az összes kirakódarab speciális formával rendelkezik, mindössze két elem maradt hagyományos téglalap alakú. A kirakót így kétféleképpen is ki lehet rakni, kezdhetünk a keret elemeivel, ahogyan azt általában szoktuk és utána illesztjük hozzájuk az állatkákat, vagy lerakhatjuk a három állatkát a táblára, és köréjük próbáljuk meg felhelyezni a többi elemet.

 

A fa kirakó játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációrész-egész látásmódfeladattudatkitartásönbizalom

A fából készült kirakó segít a gyermekeknek a szem-kéz koordinációjuk fejlesztésében. A kis darabkák helyes fogása, forgatása majd a térben történő helyreillesztése óvatos finommotorikus mozgásokat kíván, miközben a helyes erőkifejtésre is figyelni kell. Mint minden kirakónál, itt is a gyermek a formafelismerésére támaszkodik, míg a rész-egész látásmódja segítségével tudja azonosítani a darabkák megfelelő helyét. A kirakó bevezeti a gyermeket a feladattudat és a kitartás képességének világába is, hiszen a 12+3 darab elemet nem lehet egy perc alatt helyre rakni, hosszabb időintervallumot és koncentrációt kíván a gyermektől a játék. A teljes kép kirakása végül hozzájárul az önbizalom fejlődéséhez.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játékpiacon számos fa kirakó létezik a kisebbek számára, a Djeco termékét azért választottuk a 100 játékunk közé, mert használata teljesen biztonságos már a kisebbeknek is, így akár 2 éves kortól is használható, miközben remek minőségű és szép festésű a játék. A három állatkás kirakó forma nagy segítséget jelent a kirakás során a gyerekek számára, hiszen egyértelművé, könnyen azonosíthatóvá teszi az egymáshoz illesztendő darabokat.

 

Tudtad a Djecoról?

Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

 

Ha tetszett a Fa kirakó leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek29,5 × 29,5 × 4 cm
Gyártó

Djeco

Kategória

Puzzle, kirakó

Anyagösszetétel

Fa

Életkor

2-4 éves kor

Háziállatos fa kirakó kicsiknek – Djeco termékről 1 értékelés

  1. Marianna Peles-Nagy

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük