Barion Pixel Skip to content
Goula játékok

Erdei barátok fejlesztőjáték – Goula

9.990 Ft

Egy kedves játék a spanyol Goulától, mely egyszerre fejleszti a problémamegoldást, a térlátást és a memóriát!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Erdei barátok fejlesztőjáték – Goula

Játékismertető:

A Goula egyik kedvenc fejlesztőjátéka az Erdei Barátok térlátást és problémamegoldást fejlesztő játék! Egyéni és páros játékot is tudunk vele játszani. Egyéni játék során húzzunk egy feladatkártyát, majd a rajta látottakat próbáljuk meg összeállítani. Páros játékmód esetén a két játékos közé helyezzük el a karton elválasztót, majd rövid memorizálási idő után mindkét játékos próbálja meg kirakni a húzott feladatkártyán látott képet. Aki hamarabb teljesíti a feladatot, azé lehet a feladatkártya. A játékot az nyeri, aki több kártyát gyűjt össze.

A játékot a gyártó 3 éves kortól ajánlja!

A doboz tartalma:

  • 2 db fából készült maci
  • 2 db fából készült gomba
  • 2 db fából készült róka
  • 2 db fából készült bagoly
  • 2 db karton farönk
  • 20 db eltérő nehézségi szint szerint számozott feladatkártya
  • 1 db karton erdő térelválasztó

 

Az Erdei barátok fejlesztőjáték által előhívott készségek és képességek:

finommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréslogikarész-egész látásmódrugalmas gondolkodásfeladattudatkitartáskudarctűrésönbizalomszabálykövetés

A játék építős jellegéből adódóan hatékonyan segíti a szem-kéz koordináció erősítését és a finommozgások fejlődését. A feladatlapok értelmezése során a megfigyelő képesség kap kiemelt szerepet, ezután a gyermek a logikus gondolkodása és a rész-egész látásmódja segítségével tudja megoldani a térbeli  feladatokat. A feladatok helyes megoldása erősíti a gyermek önbizalmát, míg a sikertelen próbálkozások a kudarctűrő képességét teszik próbára. Az egyre nehezedő kihívások a gyermek feladattudatának fejlesztéséhez is hozzájárulnak, míg egy-egy nehéz feladat teljesítése a kitartás képességét is alaposan igénybe veheti.

 

Személyes tapasztalatok:

A játékban 20 különböző feladatot kell megoldani, melyek az 1-20-ig sorszámozott kártyákon egyre nehezednek. Rendkívül ötletes a Goulától, hogy egy elválasztó paraván segítségével kétféle játékmódot is kínál a gyerekek számára. Sőt, ahogy a lenti videóban is szóba kerül, egy harmadik játéktípust is kipróbálhatunk, melynek során a verbális képességeket, a kifejező készséget gyakorolhatják a gyerekek. A játék remek lehetőséget kínál a szülő-gyermek együttjátszáshoz vagy a különböző életkorú testvérek közös játékához. Bátran ajánljuk ezt a kedves fejlesztőjátékot ovis vagy kisiskolás gyerekek számára!

 

Rövid játékbemutató videó partnerünktől, a HOR Zrt.-től:

Ha tetszett az Erdei barátok fejlesztőjáték leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek23 × 23 × 7 cm
Életkor

3+

Gyártó

Goula

Kategória

Fejlesztő játékok

Anyagösszetétel

Fa, Papír/Karton

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erdei barátok fejlesztőjáték – Goula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük