Barion Pixel Skip to content
kskids játékok

Öltöztetős játék, plüss maci – K’s Kids

7.790 Ft

Gyakorold az öltözködést, segíts a macinak! Ezt a játékot már nem forgalmazzuk, kérjük, nézz szét a válogatott 100 játékunk között!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Szerepjátékok
Életkor: 2-5 év
Gyártó: K’s Kids
Cikkszám: KS01


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Öltöztetős játék, plüss maci

Ezt a játékot már nem forgalmazzuk, kérjük, nézz szét a válogatott 100 játékunk között!

Játékismertető:

Egy kedves öltöztetős játék egy maci személyében, az öltözködési mozdulatok gyakorlására. Le és felvehető a maci ruhája, van neki nagy gombja, ahol a gombolást lehet gyakorolni, illetve könnyen megfogható zipzárral is rendelkezik. Egyik zsebén a kisgyerekek a tépőzár működését tudják megfigyelni, míg a cipőjével a nagyobbak tudnak cipőfűzést gyakorolni. A farmerja a vállánál patenttal van ellátva, így a megfelelő erőadagolás is gyakorolható a patent bekattintása során. A csatok összecsattintásának megtanulását pedig egy fekete nagyméretű csat biztosítja. A maci egyúttal egy kedves plüss állatka is, mellyel szerepjátékot is játszhatunk!

A Maci magassága 38 cm.

Az öltöztetős játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikanagymozgásszem-kéz koordinációszínfelismeréslateralizációtestsémaempátiafantáziakommunikáció

 

Rövid termékvideó a gyártótól:

 

Személyes tapasztalatok és játéklehetőségek:

A KsKids által gyártott maci egy igazi „multifunkciós” játszótárs, számtalan dolgot próbálhat ki a gyermek a segítségével. Ráadásul a maci egy kedves játszótárs, akit jó ölelgetni, hozzá bújni, finom, puha anyagból készült és alvótársnak is kiváló:

öltöztetős játék

A felülete tele van változatos anyagokkal (pamut, műanyag, szatén, szőrmés), így a gyermek taktilis érzékelését újra és újra előhívja:

öltöztetős játék

A gyerekek könnyedén gyakorolhatják, hogy aztán készség szintjén elsajátíthassák az olyan finom mozgásokat, mint például a zipzár felhúzása, tépőzár használata, csat becsatolása. Ezek során megtanulják a megfelelő izomerő kifejtését és fejlődik a szem-kéz koordináció is.

öltöztetős játék maci

A macit remekül használhatjuk az egyes testrészek megnevezésére, a testséma tudatosítására is:

öltöztetős játék plüss maci

Megkérhetjük a gyermeket, hogy mutassa és nevezze is meg a maci egyes testrészeit:

öltöztethető baba

A macival a nagymozgásokat is előhívhatjuk, akár együtt is tornázhatunk (ülés, járás, ugrás, tapsolás, arctakarás, fekvés):

öltöztetős játék

Változatos színeinek köszönhetően  színfelismerős játékot is játszhatunk vele:

öltöztetős játék maci

Hosszú időre képes lekötni a gyermeket a patent, a csat vagy a gomb használata, de akár olyan mozdulatokat is gyakorolhat vele, mint a nadrág szárának felhajtása:

öltöztetős játék

Gyakorolhatjuk a ruhájának illetve a cipőjének felvételét és magát a cipőfűzést is:

öltöztethető plüss

Végül pedig a teljes öltözés folyamatát is eljátszhatjuk, mely nemcsak a mozdulatok gyakorlása miatt hasznos, de fejleszti a törődés, a gondoskodás, az empátia képességét is:

öltöztethető játék

 

Tudtad a K’s Kids márkáról?

A K’s Kids több mint 20 éve elkötelezett gyártója a csecsemő és kisbaba játékoknak. Termékeik szinte kizárólag a 0-3 korosztály számára készülnek, s már több mint 100 nemzetközi díjat zsebeltek be. A tervezők nagy hangsúlyt fektetnek a különböző készségek fejlesztésére, játékaikhoz részletes tájékoztatót készítenek, melyek bemutatják azok fejlesztő hatásait korosztályokra bontva. A K’s Kids tudatosan úgy tervezi az egyes játékait, hogy azok egyszerre több életkort is lefedjenek, egy-egy játék a gyermek fejlődése során többször is előtérbe kerülhet, rendszerint babakortól kezdve a gyermek 3 éves koráig. A gyártó kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a textil, puha játékok tervezésében, melyek kifejezetten optimálisak a három évnél fiatalabb korosztály számára.

 

Ha tetszett az Öltöztetős maci játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek28 × 10 × 38,5 cm
Életkor

2-5 éves

Gyártó

K's Kids

Anyagösszetétel

Műanyag, Textil

Kategória

Szerepjátékok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öltöztetős játék, plüss maci – K’s Kids” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: KS01