Barion Pixel Skip to content
Peppino Jáva játék

Jáva 2 építőjáték – Peppino

4.990 Ft

A magyar gyártású retro Jáva építőjáték sorozat 2. számú darabja az egyik legjobb választás a sorozatból!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Retro játékok
Életkor: 3+ év
Gyártó: Peppino
Cikkszám: PE3343


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Jáva 2 építőjáték

Ismertető:

A Jáva építőjáték sorozat egy magyar gyártású gyerekjáték, mely nagyszerű lehetőséget ad a gyerekeknek a kézügyességük fejlődésének elősegítésére, kreativitásuk előhívására, térlátásuk fejlesztésére. A sorozat tucatnyi darabja közül a Jáva 2 építőjáték az egyik legjobb verzió, főleg akkor, ha még nincs otthon Jáva játékunk. Barátságos ára és nagy elemszáma miatt egy igazán költséghatékony választás.

A Jáva 2 építőjáték 250 különböző elemet tartalmaz, ezzel a készlettel számtalan térbeli alakzatot tudunk megépíteni. A sárga pálcikák a kék „csövecskék” összeillesztésére valók. A kék csövecskékből pedig 8 félét tartalmaz a készlet, így számtalan csatlakozási lehetőséget biztosít a játék. A pálcikákon és csatlakozó csövecskéken kívül a dobozban találunk még sárga lezáró elemeket illetve sárga négyzeteket is, melyekkel az alkotásunk felületét tudjuk befedni. A doboz tartalmaz kerekeket is, így többféle jármű megépítését is kipróbálhatjuk, legyen az repülő, autó vagy csak egy egyszerű talicska.

A játékhoz tartozik egy ötletfüzet is, melyet megtalálunk a dobozban vagy közvetlenül a gyártó oldaláról is letölthetjük >>itt<<. Összesen 48 építményt tartalmaz a füzet, a legegyszerűbb (kocka, szék) térbeli tárgyaktól egészen a bonyolult járművekig. Az ötletfüzet nem mutatja meg lépésről lépésre, hogyan kell elkészíteni, a rajzokról kell ellesni, hogy épp milyen elemet kell melyikhez csatlakoztatni. A játék kifejezetten alkalmas a szülő-gyermek együtt építésre, de a gyerekek önállóan is tudnak mindenféle térbeli alakzatot készíteni.

A játékot 3 éves kortól ajánljuk. Természetesen 3-4 éves gyerekek önállóan még nem tudnak térbeli alakzatot vagy egy teljes járművet összeállítani a mellékelt ábrák alapján, viszont a pálcikák és csövecskék véletlenszerű összeillesztése is nagyon jó elfoglaltság tud lenni, sokáig lekötheti a gyermeket, miközben a kezeivel számtalan finommotorikus mozgást végez. Nagyobb gyerekeknek pedig a mellékelt füzet nyújt akár egészen komoly kihívásokat!

További információk

Méretek32 × 21 × 6 cm
Életkor

3+

Gyártó

Peppino

Kategória

Retro játékok

Anyagösszetétel

Gumi, Műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jáva 2 építőjáték – Peppino” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 5999517850275Cikkszám: PE3343Termékkategória: