Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Tornaszalag gyerekeknek – Djeco

1.990 Ft

Játékos tornaszalag a kicsiknek, mely egyszerre látványos és jól átmozgat!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Tornaszalag gyerekeknek

Ismertető:

A Djeco saját gyártású tornaszalagja megunhatatlan mozgásra készteti a kisgyerekeket! A műanyag fogójához egy 4 méteres, élénk színekben pompázó szalag van erősítve. A tornaszalag ösztönzi a nagymozgásos játékot és hozzájárul az egyensúlyérzék fejlődéséhez. Természetesen ez a szalag nem versenyszalag, nincs olyan aerodinamikája, mint a professzionális kialakításúaknak, a célközönség itt egyértelműen az 5-10 éves gyerekek. Lehet vele szaladgálni, pörgetni, levegőbe alakzatot formálni, bármit is játsszon vele a gyermek, mindenképpen átmozgatja.

A szalag és fogójának súlyozása nagyon jó, egy 5 éves gyermek minimális gyakorlás után képes szép köröket rajzolni a levegőbe.

A tornaszalag 4 méter hosszú, 4.5 cm széles, a fogója pedig 46 cm hosszú.

A terméket 5 éves kortól ajánlja a Djeco. Minden esetben felnőtt felügyelete ajánlott, a gyerekekre tekeredő tornaszalag fulladásveszéllyel járhat!

 

Tudtad a Djecoról?

A Djeco egy családi vállalkozás Franciaországban, melynek gyökerei az 1950-es évekre nyúlnak vissza. A cég anyáról fiúra szállt, mely a ’90-es években kapott igazán új lendületet, amikor Frédéric Michel Dalés megtervezett egy sor fejlesztő játékot, melyek formabontóak voltak és egyedi művészi jellegzetességekkel rendelkeztek az akkori játékpiacon. A Djeco azóta is a minőségi, összetéveszthetetlen designnal és esztétikummal rendelkező fejlesztő játékok műhelye, mely a 2000-es években megjelent kézműves készleteivel a kreatív és alkotó időtöltést is forradalmasította.

Neves grafikusok és illusztrátorok tervezik a termékeket, melyeknek sokszor már maga a csomagolása is gondosan tervezett, minőségi alapanyagokból készült, így strapabíró és időtálló is egyben. A Djeco mára meghódította az egész világot, számos országban – köztük hazánkban is – a minőségi, művészi igényességgel megtervezett, magával ragadó szín- és formavilágú játékok védjegyévé vált.

További információk

Méretek400 × 4,5 × 0,1 cm
Életkor

5+

Gyártó

Djeco

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag, Textil

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tornaszalag gyerekeknek – Djeco” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 3070900020412Cikkszám: DJ2041Termékkategória: