Barion Pixel Skip to content
gonge játékok

Érzékelő korongok – Gonge

36.990 Ft

Ki tudod tapogatni a zsákban az olyan felületű korongot, amilyenen éppen állsz? Érzékelő korongok a Gonge kínálatából!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Érzékelő korongok – Gonge

Ismertető

A Gonge dán játékgyártó által tervezett Érzékelő korongok remek lehetőséget teremtenek a lábak és a kezek taktilis érzékelésének fejlesztésére. A készlet 5 darab 27cm-es és 5 darab 11cm-es műanyagból készült korongból áll, melyek párba állíthatóak az 5 különböző felületi minta illetve szín alapján. Így minden mintázatból kapunk egy kicsi és egy nagy korongot. A készlethez tartozik egy praktikus, zárható vászontáska is.

Az érzékelő korongok használhatóak padlón és szőnyegen egyaránt. A nagyméretű korongok terhelhetősége 100 kg, gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.

A gyerekek a korongokra állva megtapasztalják azok felületét, az egyes mintázatokhoz tartozó különböző érzeteket. Kézzel tapogatva alaposan szemügyre vehetik a mintázatokat, így összekötve a vizuális képet a tapintásos érzetekkel. A készlethez tartozik egy zsák is, melybe a kisméretű korongokat rakhatjuk, így játszhatunk például kitalálósat: „A zsákba nyúlva tapogasd ki, milyen felületű korong van benne, és állj rá annak a nagyméretű párjára!”. Egy másik játékmód, ha a gyermek becsukja a szemét, a kezébe adunk egy korongot és csukott szemmel az ugyanolyan mintázatú nagyméretű párját kell a lábával megkeresnie.

A korongok sokféle játéklehetőséget biztosítanak, így bátran ajánljuk otthoni vagy intézményi, csoportos játékokhoz egyaránt! A termék könnyedén tisztítható.

A készlet 1 éves kortól használható! A termék dobozának mérete: 28 x 29 x 22 cm.

A játékhoz ajánljuk a 6 darabos készletben kapható szemtakarókat is:

szemtakaró gyerekeknek - szemfedő

 

Rövid videó a gyártótól:

További információk

Méretek22 × 28 × 29 cm
Életkor

1+

Gyártó

Gonge

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Érzékelő korongok – Gonge” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük