Barion Pixel Skip to content
gonge játékok

Folyami kövek rugós kővel – Gonge

38.990 Ft

Egyensúlyérzék fejlesztésére tervezett Folyami kövek rugós kővel a dán Gonge kínálatából!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Folyami kövek rugós kővel – Gonge

Ismertető

A dán Gonge által tervezett Folyami kövek különleges és motiváló játékteret biztosítanak az egyensúlyérzék fejlesztéséhez. A Folyami kövek elnevezést azon szituáció inspirálta, amikor egy patakon úgy próbálunk átjutni, hogy a vízben lévő kövekre lépkedve kerüljük el a vízbe lépést.

Ez a készlet az eredeti Folyami kövek egy módosított változata. Ebben a szettben 4 darab folyami követ találunk (két kicsi és két nagy) melyeket egy darab zöld színű rugós folyami kő egészít ki.

A rugós kő különleges lépésélményt biztosít, a rálépés és a lelépés más mozgáskoordinációt igényel a stabil kövekhez képest, új kihívás elé helyezve a boka és lábizmokat, egyszerre fejlesztve a vesztibuláris és a proprioceptív érzékelést. A rugós mozgást három erős acélrugó biztosítja.

A kövek 2 éves kortól használhatóak és 100kg-ig terhelhetőek.

A készlet többféle játékmódra is lehetőséget ad, a köveket kirakhatjuk egyenes, félkör, kör, csillag vagy akár cikk-cakk alakban a padlóra. A folyami köveket bejárhatjuk sorrendben, vagy akár instrukció alapján mindig arra a színre lépve, amit az óvónő/gondozó mond. A kövek közti mozgást is variálhatjuk, lépkedhetünk lassan, gyorsan, egylábon, ugorhatunk páros lábbal vagy átjuthatunk egyik kőről a másikra guggolva is. A nagyobb kövekre méretüknél fogva könnyebb fellépni, míg a kisebbekre való lépkedés nagyobb odafigyelést igényel. A lenti videó további ötletes mozgásfejlesztő tippeket tartalmaz!

A kövek jól tisztíthatóak, aljuk gumival ellátott, így nem karcolja a padlót!

Szeretettel ajánljuk a Folyami kövek készletet kisgyerekek vagy akár idősek mozgásfejlesztésével foglalkozó szakembereknek, intézményeknek!

 

Rövid videó a gyártótól:

Figyelem: a videóban 4 darab zöld rugós kő is látható, a készlet azonban 1 darabot tatalmaz!

További információk

Méretek46 × 49 × 26 cm
Életkor

2+

Gyártó

Gonge

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Folyami kövek rugós kővel – Gonge” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük