Barion Pixel Skip to content
playgo játékok

Golyópálya játék – Playgo

(8 vásárlói vélemény)

7.990 Ft

A golyófuttató pályák játékos izgalma egy kicsik számára leegyszerűsített, szivárványos színbe öltöztetett golyópálya játékban!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Golyópálya játék

Játékismertető:

A golyófuttató játékok nagyon régóta népszerűek a gyerekek körében. A PlayGo golyópálya játéka elhozza ezt a játékélményt a legkisebbek számára is. A szivárványos pálya hét emelet magasra építhető a szivárvány hét színe alapján. A torony 37 cm magas és 14 cm széles lesz. Az egyes elemek csatlakozása úgy lett kialakítva, hogy csak sorrendhelyesen lehessen a játékot összeilleszteni. Erre azért van szükség, mert így az egyes emeleteken lévő lyukak úgy fognak elhelyezkedni, hogy a golyók a leesésük után a lehető leghosszabb (majdnem egy teljes kör) utat járjanak be, s még véletlenül se forduljon elő olyan eset, hogy a golyó hét emeletet esik lefele, mert az emeleteken lévő lyukak egymás fölé lettek építve.

A golyópálya játék három darab golyót is tartalmaz, és a bennük lévő apró golyóknak köszönhetően csörgőlabdaként is funkcionálnak.

 

A golyópálya játék által előhívott készségek és képességek:

auditív észleléserőadagolásnagymozgásszem-kéz koordinációszínfelismerésvizuális észlelés

A golyópálya játék nagyszerű lehetőséget teremt a kicsiknek a golyókkal, mozgással, sebességgel, lendülettel való ismerkedésre. A játék jól integrálja a vizuális és auditív ingereket, a golyók mozgásuk során folyamatosan hangot adnak ki, így a görgés, esés, ütközés, pattanás különböző jelenségeit több csatornán keresztül is érzékelheti a gyermek. A golyókkal való játék segít a szem-két koordináció fejlődésének elősegítésében.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A PlayGo golyófuttató játéka remek módon lett a kisgyerekek szintjre optimalizálva. A játék teljesen biztonságos, könnyű műanyagból készült, hegyes éleket nem tartalmaz. A golyók kellően nagyok, lehetetlen lenyelni őket, így már 6 hónapos kortól használható a játék.

A golyópálya képes hosszan lekötni a gyerekeket, a golyó újabb és újabb elindítása majd végiggurulása apró örömforrás a gyermek számára, ismételten újra akarja élni a hangos golyógurulás játékélményét.

A három csörgős golyó önmagában is szuper játék, lehet őket csörgetni, hosszan elgurítani, vagy akár megpróbálni az egyik elgurított golyót a másikkal eltalálni. Nagyobb, három év körüli gyermek már egyedül is képes a szivárványos elemeket összeilleszteni, így a torony építése vagy szétszedése is a játék szerves részévé válik.

Ha tetszett az Golyópálya játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek32 × 32 × 10 cm
Gyártó

Playgo

Életkor

6 hónapos kortól

Kategória

Bébijátékok

Anyagösszetétel

Műanyag

Golyópálya játék – Playgo termékről 8 értékelés

 1. Földi Magdolna

  Szuper, gyors , kiszállítás. Köszönöm.

 2. Mónika L.

 3. Nagy Matild

 4. Ceglédi Júlia

 5. Dóra

  A kisfiam imádja.Köszönöm szépen!

 6. Névtelen

 7. Dorottya

 8. Névtelen

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük