Barion Pixel Skip to content
schildkröt

Ugráló egyensúlyozó játék – Schildkröt

7.990 Ft

Egy rugalmas ugráló játék, mely kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket.

A termékről többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Mozgásfejlődést segítő eszközök
Életkor: 3+ év
Gyártó: Schildkröt
Cikkszám: SC02


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Ugráló egyensúlyozó játék

Kifutott termék, helyette az alábbi nagyon hasonló egyensúlyozó játékot ajánáljuk:

Ismertető:

A Schildkröt által gyártott ugráló egyensúlyozó játék egy kiváló egyensúlyézék fejlesztő eszköz. Használata már három éves kortól lehetséges, de akár felnőttek is kipróbálhatják, hiszen a játék 100 kg-ig terhelhető. A puha téglára állva tudunk egyensúlyozva ugrálni, miközben a kapaszkodókat fogjuk, melyek gumikötéllel vannak a taposórészhez erősítve. Eleinte érdemes a kisebb gyerekek ugrálását segíteni a kapaszkodót középen fogva, tartva nekik.

A játék belsejében csipogót is elhelyeztek, mely minden szabályos ugrásnál csipog, ezzel is visszajelezve a gyermeknek a lendületes ugrások alkalmával.

Az ugráló játék remek mókalehetőséget kínál, s egyben fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, egyensúlyozó képességét és állóképességét is. Lányoknak, fiúknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló játék!

A taposórész 24 x 11 x 8 cm, a játék teljes magassága kb. 51 cm. A termék dobozban érkezik, melynek mérete: 15 x 13 x 27 cm.

A több mint 100 éves német Schildkröt márkát tartják az asztalitenisz labda feltalálójának. A Schildkröt ma már az asztalitenisz mellett igen kiterjedt szórakoztató sport-, rollersport- és fitneszkollekciót is kínál, és bizonyos területeken piacvezetőnek számít. A termékfejlesztés kizárólag Németországban zajlik. A világszerte működő termelési létesítményeket szigorúan ellenőrzik, és megfelelnek a legmagasabb szakmai normáknak.

További információk

Méretek13 × 15 × 27 cm
Életkor

3+

Gyártó

Schildkröt

Kategória

Mozgásfejlődést segítő eszközök

Anyagösszetétel

Gumi, Műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ugráló egyensúlyozó játék – Schildkröt” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: SC02