Barion Pixel Skip to content
melissa & doug játékok

Szörnyecskés teke játék – Melissa & Doug

11.190 Ft

Semmi akadálya annak, hogy otthon is tekézhessetek! A plüss szörnyecskék állnak a rendelkezésetekre, jöhet a labda!

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Ügyességi játékok
Életkor: 2-6 év
Gyártó: Melissa & Doug
Cikkszám: ME15


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Szörnyecskés teke játék

Játékismertető:

A teke játék egy puha, átlátszó, műanyag tárolóban érkezik, melyben 6 darab szörnyecske és egy labda van elhelyezve. A szörnyecskéket állítsuk sorba hagyományos teke felállásba / 1-2-3 darab soronként/, majd jöhet is a célzás és dobás!

 

A teke játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásnagymozgásszem-kéz koordinációszínfelismeréssoralkotás, sorritmusfantáziakudarctűrésönbizalom

A teke egy szuper játék ahhoz, hogy megmozgassuk a gyermekünket. A helyes célzás ügyes szem-kéz koordinációt és pontos erőadagolást kíván meg, miközben a propriocepció alaposan dolgozik a háttérben. A játék elősegíti a térbeli tájékozódás fejlődését, a bábuk kirakása, mozgásuk, eldőlésük szemlélése hasznos tapasztalatokat jelent a kisebbek számára. A tekézés egy versenyhelyzetet teremt a játékosok között, így a kudarctűrés képessége is bevonódik, míg győzelem esetén a gyermek önbizalma fejlődhet.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A Melissa & Doug egy szuper játékot alkotott, melyet nagyon meg tud szeretni a gyermek. A játék önmagában sok izgalmat hordoz, emellett még lényegében hat darab plüssfigurát is kap a gyermek, melyek mindegyike külön „személyiséggel” rendelkezik (pl. az egyik kinyújtva hordja a nyelvét).

A szörnyecskékkel játszhatunk a lakásban bújócskát is, pl. eldugjuk őket hat különböző helyre, s a gyerekeknek az a feladatuk, hogy megtalálják őket. Lehet időre is játszani, vagy különböző értékeket rendelni a szörnyekhez (pl. a kék színű éri a legtöbb, 6 pontot).

A játék labdája szintén textilből készült, puha, nem lehet vele sérülést okozni.

 

Tudtad a Melissa & Doug-ról?

Melissa és Doug két valóban létező személy! Ők az alapítói ennek a rendkívül kreatív vállalatnak, mely már több mint 5000 különböző játékot adott a világnak. Történetük Doug apukájának garázsában indult, itt kezdték el gyártani első gyermekjátékaikat, melyek többnyire fából készült kirakók voltak. Ahogy nőtt a vállalkozás, úgy nőtt a család is, s a gyerekek aktív szerepet kaptak a játékok tesztelésében. Mára 6 gyermekes családdá váltak, bár Melissa szerint van egy hetedig gyereke is Doug személyében. Az összes játék a mai napig Melissa kezei alatt készül, a prototípust már egy általa vezetett csapat készíti el, s a gyártás csak alapos tesztelés után kezdődik. A játékportfólió végül kiegészült kreatív szettekkel, alkotást segítő eszközökkel is, mint például színező, rajzoló, matricázó, gyöngyfűző készletek.

Melissa és Doug koncepciója olyan játékok tervezése, melyek a mai túlhajszolt és túlstimulált környezetben lehetőséget teremtenek a gyerekeknek a képzeletük használatára és inspirálják őket, hogy saját maguk fedezzenek fel újabb és újabb lehetőségeket a játékokban.

A Játékpszichológia 100 játék válogatásában és a Kincsesláda kreatív eszközei között szép számmal képviselteti magát a Melissa & Doug márkája, nem véletlenül! Szeretjük benne, hogy versenyképes árakon kínál minőségi, masszív játékokat és eszközöket, melyek mindig kicsit többet nyújtanak, mint amire az ember számít, méretben, részletgazdagságban és funkcióban egyaránt.

 

Ha tetszett a Szörnyecskés tekés játék leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek23 × 23 × 19 cm
Életkor

2-3 éves kor, 3-4 éves kor, 4-5 éves kor, 5-6 éves kor

Gyártó

Melissa and Doug

Kategória

Ügyességi játékok

Anyagösszetétel

Műanyag, Textil

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szörnyecskés teke játék – Melissa & Doug” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: ME15