Barion Pixel Skip to content
granna játékok

Puzlinó – párosító játék – Granna

2.490 Ft

Egy kiváló párosító-kirakó játék a bölcsis-kisovis korosztály számára a lengyel Granna játékgyárából!

Kifutott termék, kérjük, válassz helyette a Puzzle/kirakó termékkategóriából egy másik játékot

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Puzzle, kirakó
Életkor: 2-4 év
Gyártó: Granna
Cikkszám: GR07


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Puzlinó – párosító játék

Kifutott termék, kérjük, válassz helyette a Puzzle/kirakó  termékkategóriából egy másik játékot

Játékismertető:

A Granna által gyártott Puzlinó játék nagyszerűen kombinálja a párosító és kirakó játékokat a legkisebb korosztály számára. A 2-4 éveseknek szánt játék 12 darab kirakópárost tartalmaz, ahol az egyes párok egyszerű logika alapján kapcsolhatóak össze: tyúk-tojás, nyuszi-répa, kutya-kutyaház, stb.

A kirakó darabok a lengyel cégre jellemző módon jó minőségűek, kellően vastagok és könnyen összeilleszthetőek.

 

A párosító játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációlogikaszókincsönbizalom

A kirakóelemek egymáshoz illesztésének gyakorlása segítheti a gyermek szem-kéz koordinációjának fejlődését. Az összeillő részek egymásba helyezése ügyes erőadagolást és finom mozgásokat kíván. A kirakópárok megtalálása egyszerű logikai alapon történik, melynek során a gyermek a korábban megtanult tudását és a formafelismerés képességét használja. Egy-egy helyes összeillesztés apró sikerélményt okoz, így a játék során a gyermek önbizalma is fejlődhet.

 

Személyes tapasztalatok:

A Puzlinó a lengyel cég „Első játékaim” sorozatának egyik tagja. Egyszerűségének és a 2-4 éves korosztálynak tervezett kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmas bármely játékpolc „első kirakós játék” címének elnyerésére. Egy kétéves számára  néhány ábra még ismeretlen lehet (pl. méhkaptár), így a játék hozzájárul az általános ismeretek és a szókincs bővüléséhez is. A kartondarabok elég vastagok és fényes borításúak, így egy-két óvatlan szájbavételt is túlélhetnek. A Puzlinót bártan ajánljuk bármely kisgyereknek a kirakókkal való megismerkedés első lépéseként!

 

Tudtad a Grannáról?

A Granna játékok szülőhazája Lengyelország. A harminc éves múltra visszatekintő lengyel cég a társasjátékok specialistája. Egyedi stílusával, neves grafikusok által készített illusztrációival összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz a játékoknak. Az Európa-szerte ismert márka sikerességéhez hozzájárul, hogy nagy gondossággal fordítják le és adaptálják játékaikat (pl. versek, játékleírások fordítása) az adott országok számára.

A Játékpszichológia 100 játéka közé előszeretettel válogattuk be a lengyel cég óvodás korosztálynak szóló társasjátékait. Elsősorban a készségfejlesztésre fókuszáló koncepció (például az érzékszervekre ható társasjátékai), a részletes játékleírások, a strapabíró karton használata és a játékaik eredetisége, kedves, magával ragadó látványvilága emeli magas színvonalú társasjátékokká a Granna játékait.

 

Ha tetszett a Puzlinó Párosító kirakó játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek19 × 19 × 3,5 cm
Életkor

2-3 éves kor, 3-4 éves kor

Gyártó

Granna

Kategória

Puzzle, kirakó

Anyagösszetétel

Papír/Karton

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Puzlinó – párosító játék – Granna” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: GR07