Barion Pixel Skip to content
fakopáncs játékok

Összeilleszthető 4db-os fa kirakó készlet – boci, kacsa, ház, cica – Fakopáncs

(1 vásárlói vélemény)

1.490 Ft

Kedves kis összeillesztős játék, kiváló ár/érték aránnyal!

Ez egy kifutott termék, helyette a hasonló –> Összeilleszthető 4db-os fa kirakó készlet <– terméket ajánljuk! 

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Puzzle, kirakó
Életkor: 1-4 év
Gyártó: Fakopáncs
Cikkszám: FK0127


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Összeilleszthető 4db-os fa kirakó készlet – boci, kacsa, ház, cica

Ez egy kifutott termék, helyette a hasonló –> Összeilleszthető 4db-os fa kirakó készlet <– terméket ajánljuk! 

Játékismertető:

A Fakopáncs fa kirakó készlete négy darab háziállatos témájú kirakóból áll, ahol mindegyik három részből rakható össze. Összesen így 12 darab festett falemezke található a dobozban, melynek teteje oldalirányba csúsztatható el. A kacsát, cicát, bocit és a házat mindössze három vízszintesen passzoló részből kell összerakni, így igazi kihívást főleg a kicsiknek jelent. A doboz teteje használható a kirakás alapjául is, arra pakolva a részeket.

 

A Fakopáncs fa kirakó által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációrész-egész látásmódfeladattudatönbizalom

A kirakó optimális lehetőséget biztosít a kisgyerekeknek a finommotorikus készségek fejlesztésére és a szem-kéz koordináció gyakorlására. A fa darabkákat óvatos mozdulatokkal kell egymás mellé illeszteni, majd esetleg korrigálni és pontosan egy vonalba tolni őket. Ehhez a mozdulatsorhoz a gyermek az erőadagolást használja, miközben a rész-egész látásmódjára támaszkodik, hiszen a három részből álló kirakót oly módon kell összeilleszteni, hogy kirajzolódjon számára egy teljes rajz képe. A kirakózás során a formafelismerés segítségével azonosítja a gyermek a megfelelő kirakó darabot, illetve a feladattudata segíti, hogy végigcsinálja mind a négy ábra kirakását.

 

Személyes tapasztalatok:

Ez az egyszerű kirakó készlet egy igazán kedves kis bevezető a kirakók világába. Segítségével a gyermek úgy tud kirakózni, hogy könnyen kialakulhat a sikerélmény, hiszen jóval egyszerűbb egymás mellé illeszteni fa darabkákat, mint a térben mozgatva egymásba illeszteni hagyományos kirakó darabokat. A kirakó rajzai nagyon aranyosak, jól azonosíthatóak. A játék kis helyen is elfér, jól tárolható, játék utáni összepakolása pedig már önmagában is jó finommotorikus gyakorlat.

 

Tudtad a Fakopáncsról?

A Fakopáncs több mint 3 évtizede, 1990-ben indult egyszemélyes vállalkozásként és elsőként igyekezett kielégíteni hazánkban a fajátékok iránt mutatkozó egyre nagyobb igényt. Kiváló ár/érték arányú és a gyakran régi időket idéző játékaik gyorsan belopták magukat a magyar lakosság szívébe. A Fakopáncs játékok nagymértékben hozzájárultak a fajátékok magyarországi népszerűsödéséhez és a készségfejlesztő játékok iránti igény erősödéséhez.

 

Ha tetszett a fából készült kirakó leírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek13,5 × 12,5 × 3,5 cm
Életkor

1-2 éves kor, 2-3 éves kor, 3-4 éves kor

Gyártó

Fakopáncs

Kategória

Puzzle, kirakó

Anyagösszetétel

Fa

Összeilleszthető 4db-os fa kirakó készlet – boci, kacsa, ház, cica – Fakopáncs termékről 1 értékelés

  1. Anita

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: FK0127