Barion Pixel Skip to content
fakopáncs játékok

Egyensúlyozó béka játék – Fakopáncs

(2 vásárlói vélemény)

2.490 Ft

Ez az egyensúlyozó béka megtanít koncentrálni! Egy nem is olyan egyszerű játék a Fakopáncstól!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: elfogyott

Egyensúlyozó béka játék

Kifutott termék, sajnos már nem forgalmazzuk, helyette a hasonló –> Jabadabado egyensúlyozó bálna <– játékát ajánljuk!

Játékismertető:

Az egyensúlyozó béka mellett 15 darab hengert és egy dobókockát találunk a játék dobozában. A hengerek három kategóriába sorolhatóak színük (és formájuk) szerint. A játék lényege, hogy minél több hengert pakoljunk fel a békára anélkül, hogy eldőlne vagy leborulna. A soron következő játékosnak dobnia kell a dobókockával, s a dobott színnek megfelelő hengert kell felraknia a békára. Akinél először leborul az építmény, az veszít.

A játékot 3-6 éveseknek ajánljuk!

 

Az egyensúlyozó béka játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréskoncentrációlogikakudarctűrésszabálykövetésönbizalom

A kis hengerek békára történő pakolgatása nagyon óvatos és finom mozdulatokat igényel, precíz erőadagolással kiegészítve. A békás egyensúlyozó egy nagyon jó koncentrációt fejlesztő játék is egyben, hiszen a gyermeknek folyamatosan a kezére és a hengerre, békára kell fókuszálnia a figyelmét. A hengerek felpakolása eleinte egyszerűbb, hiszen oda lehet helyezni, ahol csak hely van, idővel azonban már logikusan és előrelátóan kell gondolkodni, hogy összességében hogyan fog viselkedni a béka, ha egy adott helyre helyezzük a következő hengert. A játék egyszerű szabálykövetést is megkíván, hiszen nem találomra, hanem a dobás színének megfelelően kell pakolni a hengereket. Játékvesztés esetén a gyermek kudarctűrő képessége lesz próbára téve, míg győzelem esetén az önbizalma erősödik.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játék egy igazi szem-kéz koordináció fejlesztő játék, mely szuper ár-érték aránnyal rendelkezik! A kis hengereket önmagukban is tudjuk használni „hengertorony” építésére, így akár 15 emeletes építményt is készíthetünk. A játékot könnyíthetjük oly módon, hogy nem használjuk a dobókockát, helyette szabadon lehet hengert választani a soron következő játékosnak. A játékot egyedül is tudja a gyermek játszani akár szülői jelenlét nélkül is.

 

Tudtad a Fakopáncsról?

A Fakopáncs több mint 3 évtizede, 1990-ben indult egyszemélyes vállalkozásként és elsőként igyekezett kielégíteni hazánkban a fajátékok iránt mutatkozó egyre nagyobb igényt. Kiváló ár/érték arányú és a gyakran régi időket idéző játékaik gyorsan belopták magukat a magyar lakosság szívébe. A Fakopáncs játékok nagymértékben hozzájárultak a fajátékok magyarországi népszerűsödéséhez és a készségfejlesztő játékok iránti igény erősödéséhez.

 

Ha tetszett az Egyensúlyozó béka játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek17 × 14 × 2,5 cm
Gyártó

Fakopáncs

Kategória

Ügyességi játékok

Anyagösszetétel

Fa, Fém, Műanyag

Életkor

3-6 éves kor

Egyensúlyozó béka játék – Fakopáncs termékről 2 értékelés

  1. Anonim

  2. Gizella

    A kiszolgálás szuper gyors, rugalmas, udvarias. A figura aranyos, a játék szép. Sajnos azonban mégis csalódást okozott, mivel a méretek nem szerepeltek a honlapon, így nagyobbra számítottunk. A terméken ott a jelzés is, hogy 3 éves kor alatt tilos (hiszen a hengerek olyan kicsik, hogy a gyermek lenyelheti). Sajnos ez a jelzés is lemaradt a honlapról… 🙁

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: FK1310