Barion Pixel Skip to content
Jabadabadoo játékok

Egyensúlyozó bálna játék – Jabadabado

7.990 Ft

Ez az egyensúlyozó bálna megtanít koncentrálni! Kisgyerekeknek és felnőttek számára is tartogat kihívásokat!

Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Egyensúlyozó játék – bálna

Játékismertető:

A svéd Jabadabado játékgyártó által tervezett egyensúlyozó játék lényege, hogy a különböző színű  és méretű hengereket a bálna hátára helyezzük oly módon, hogy az ne boruljon le. A játékhoz tartozik egy kocka is, mely megmutatja, milyen színű hengert kell a kezünkbe venni és a bálna hátára rakni. A bálnás egyensúlyozó játék összesen 18 hengert tartalmaz.

A doboz mérete: 25 x 19 x 3,5 cm. A bálna mérete: 21 x 9,5 x 2,5 cm. A játékot 3-6 éveseknek ajánljuk!

 

Az egyensúlyozó bálna játék által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációszínfelismeréskoncentrációlogikakudarctűrésszabálykövetésönbizalom

A hengerek bálnára történő pakolgatása nagyon óvatos és finom mozdulatokat igényel, precíz erőadagolással kiegészítve. A bálnás egyensúlyozó egy nagyon jó koncentrációt fejlesztő játék is egyben, a gyermeknek folyamatosan a kezére és a hengerre, bálnára kell fókuszálnia a figyelmét. A hengerek felpakolása eleinte egyszerűbb, hiszen oda lehet helyezni, ahol csak hely van, idővel azonban már logikusan és előrelátóan kell gondolkodni, hogy összességében hogyan fog viselkedni a bálna (merre billen), ha egy adott helyre helyezzük a következő hengert. A játék egyszerű szabálykövetést is megkíván, hiszen nem találomra, hanem a dobás színének megfelelően kell pakolni a hengereket. Játékvesztés esetén a gyermek kudarctűrő képessége lesz próbára téve, míg győzelem esetén az önbizalma erősödik.

 

Személyes tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

A játék egy igazi szem-kéz koordináció fejlesztő játék. A kis hengereket önmagukban is tudjuk használni „hengertorony” építésére, így akár 18 emeletes építményt is készíthetünk. A játékot könnyíthetjük oly módon, hogy nem használjuk a dobókockát, helyette szabadon lehet hengert választani a soron következő játékosnak. A játékot egyedül is tudja a gyermek játszani akár szülői jelenlét nélkül is.

A játékpiacon számos hasonló egyensúlyozó játékot találni. Választásunk azért esett a Jabadabado bálnás egyensúlyozó játékára, mert egy magas minőségű, esztétikus játékot kapunk, mely kellően nagy méretekkel rendelkezik a kisgyerekek számára (könnyű megfogni), s mindezt elfogadható áron kínálja a Jabadabado.

 

Ha tetszett az Egyensúlyozó bálna játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek25 × 19 × 3,5 cm
Gyártó

Jabadabadoo

Kategória

Ügyességi játékok

Anyagösszetétel

Fa

Életkor

3-6 éves kor

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyensúlyozó bálna játék – Jabadabado” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük