Barion Pixel Skip to content
fauna játékok

Madarasfa 3D kirakó európai madarakkal – tavaszi-őszi – Fauna

14.900 Ft

Egy gyönyörű fából készült 3D kirakó nyolc európai madárral és két különböző oldallal: tavaszi és őszi színekben pompázó lombkoronával.

A játékról többet is megtudhatsz lentebb a „Leírás” részben!

Kategória: Puzzle, kirakó
Életkor: 3+
Gyártó: Fauna
Cikkszám: FA10006B


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Madarasfa 3D kirakó európai madarakkal – tavaszi-őszi

Játékismertető:

A kirakó összesen 19 kézzel készített és festett fadarabból áll (5 tavaszi lomb, 5 őszi lomb, 8 madár, 1 fatörzs). A fa lombjai között 8 európai madár bújik meg: zöld küllő, vörösbegy, tengelic, feketerigó, szarka, kék cinege, barna rétihéja, süvöltő. A fa két oldala különböző színvilágú, az őszi és a tavaszi évszakok színeit jeleníti meg.

A madarasfa magassága 28 cm, szélessége 21 cm.

A játékhoz mellékelt tájékoztató bemutatja a 8 madárfajt.

 

A 3D kirakó madarasfa által előhívott készségek és képességek:

erőadagolásfinommotorikaszem-kéz koordinációrész-egész látásmódszókincs

A 3D kirakó remek lehetőséget teremt a térbeli látásmód és a kézügyesség fejlesztésére. A madarak helyes felismerése és helyükre illesztése ügyes kézmozdulatokat és helyes erőadagolást igényel. A 3D kirakók organikus módon erősítik a rész-egész látásmódot. A madarasfa a madarakkal való ismerkedés során a gyermek szókincsének bővüléséhez is hozzájárul.

 

Tapasztalatok és alternatív játéklehetőségek:

Az európai tavaszi-őszi madarasfa a Fauna prémium kollekciójának részeként egy egészen egyedi játék, mely nagyon szerethető és kiváló minőségű. A 3D kirakó bonyolultsága miatt elsősorban 5 éves kortól ajánlott. Természetesen a kisebbek is próbálkozhatnak az összerakásával, vagy egyszerűen csak a darabok egymásra rakásával (toronyépítőset játszva) is sokáig el tudnak játszani.

A fa madárkák nagyon szép festést kaptak, aprólékosan kidolgozottak, jó kézbe venni őket! Szeretettel ajánljuk minden természetes játék kedvelőnek! Ahogy a Fauna játékairól, így az európai Madarasfáról is elmondható, hogy káros anyagoktól mentes, környezetbarát termék.

 

Tudtad a Faunáról?

A Fauna fajátékok magyar tervezésű, székelyföldi gyártású termékek. A vállalkozás 1991 óta gyárt gazdag színvilágú, melegséget hordozó, fából készült játékokat: oktató és fejlesztő játékokat, 3D kirakókat, mozgó (gurulós, tologatós, húzogatós, rugós) játékokat és kellékeket lovagi játékokhoz. A kisgyerekeknek szánt játékaik egészen egyedi és nagyon gondos tervezésűek, különleges és egyben barátságos formavilágúak. Minden termékük alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik, káros anyagoktól mentes, környezetbarát, megfelel az EU-s szabványoknak. A Fauna mára oly népszerű lett, hogy több európai országban is jelen van.

A játékpszichológia válogatott 100 játéka közül személyes kedvenceink a Fauna által gyártott játékok. Szeretjük a kedvesen-kerekített, egyedi faunás formákat, a többféle módon használható játékok sokoldalúságát, s emellett dekoratív szerepük sem elhanyagolható: vidámsággal, melegséggel töltik meg az otthont.

 

Ha tetszett a Madarasfa 3D kirakó játékleírása, olvasd el a Szemlélet oldalunkat is, melyben a jatekpszichologia.hu gyerekjáték webáruház 100 darab játékának kiválasztása során alkalmazott koncepciónkat ismertetjük.

További információk

Méretek28 × 21 cm
Életkor

3+

Gyártó

Fauna

Kategória

Szezonális kincsek

Anyagösszetétel

Fa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Madarasfa 3D kirakó európai madarakkal – tavaszi-őszi – Fauna” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük