Barion Pixel Skip to content
tickit játékok

Hordozható tükör gyerekeknek – TickiT

3.890 Ft

Teljesen biztonságos, hordozható, jól megmarkolható tükör a mindig kíváncsi gyerekeknek!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Hordozható tükör gyerekeknek – TickiT

A TickiT által gyártott hordozható tükör segítségével a gyerekek felfedezhetik magukat és a körülöttük lévő világot. A tükör megmarkolható fogókkal rendelkezik, így könnyen vizsgálhatják magukat benne, alaposan szemügyre vehetik saját arcuk részleteit. Gyakorolhatják a különböző érzelmek megjelenítését, a grimaszolást vagy a vicces arckifejezéseket. A tükör segíti a szimmetria és a tükröződés megtapasztalását, megértését, használatukkal fejlődik a gyerekek térérzékelése. Megértik, hogyan nőnek és zsugorodnak össze a tükörképben látottak, ha közel vagy távol tartják a tükröt azokhoz. Az 1-2 évesek számára a tükör segíti a kezdődő éntudat kialakulását, hozzájárul annak megértéséhez, hogy ők a világtól jól elkülönülő, saját fizikummal rendelkező személyek.

A tükör egy fogókkal rendelkező, fából készült panelből és a közepén elhelyezett akril tükörből áll. Lekerekített éleinek köszönhetően használata teljesen biztonságos, bátran ajánljuk 1 éves kortól! A fa panel mérete 18.5 x 12 x 2cm, a belsejében lévő tükör átmérője pedig 8 cm.

A műanyag gyermektükrökhöz képest a Tickit által gyártott akril tükör tisztább és egyenletesebb tükörképet biztosít, a gyártónak sikerült egy igazán robosztus, minőségi kialakítást létrehozni.

A tükör azt is túléli, ha a gyermek leejtené, nincs üveg alkatrész benne. Tisztítása nedves kendővel ajánlott.

A Tickit játékokhoz a fa fenntartható erdőgazdálkodásból származik. A kompozit faanyag igazoltan formaldehid mentes. A játékok színezéséhez vízalapú, károsanyagmentes festéket használnak.

360°-os nézet

A termék 360 fokos nézetéhez kattints a nagyító nyilakra majd az egérrel tudod forgatni!

További információk

Méretek18,5 × 12 × 2 cm
Anyagösszetétel

Fa

Életkor

1+

Gyártó

TickiT

Kategória

Pszichoedukációs eszközök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hordozható tükör gyerekeknek – TickiT” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 5060138820913Cikkszám: TI-73372Termékkategória: