Barion Pixel Skip to content
spiribuuu játékok

Érzelmi Bingó társasjáték – Spiribuuu

(2 vásárlói vélemény)

13.990 Ft

Az Érzelem Bingó társasjáték segítségével játékosan fejleszthetjük a gyerekek érzelmi intelligenciáját és kifejező képességeit. A 13 különböző játékötletnek köszönhetően sokféleképpen használhatjuk ezt a magyar fejlesztésű játékkészletet!

A termékről többet is megtudhatsz lentebb a “Leírás” részben!

Kategória: Pszichoedukációs eszközök
Életkor: 5+ év
Gyártó: Spiribuuu
Cikkszám: SP01


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Érzelmi Bingó társasjáték – Spiribuuu

Az Érzelmi Bingó társasjáték tartalma:

  • 4 darab bingótábla
  • 4 csomag érzelemkorong
  • 15 darab érzelemkártya
  • 30 darab szituációs kártya
  • 1 darab karton dobókocka
  • játékszabály füzet

A „Találd ki, hogy érzem magam?” – Érzelmi Bingó társasjáték a jól ismert „Találd ki!” típusú játékokhoz hasonlít, ahol tulajdonságok kizárásával kell sok szereplő közül kiválasztani végül azt az egyet, aki a másik játékosnál van. Az Érzelmi Bingónál is ez a feladat, ám itt nem a fizikai tulajdonságokon van a hangsúly, hanem a szereplők érzelmeinek a felismerésén, az arckifejezés és a testbeszéd helyes azonosításán. A játék során így észrevétlenül fejlődik a gyerekek érzelemfelismerő képessége, empátiája, a játék hozzájárul a játékosok érzelmi intelligenciájának fejlődéséhez.

A játék 5 éves kortól a szabálykönyvben leírt módon könnyedén használható, azonban már 5 éves kor alatt is játszhatóvá válik, ha egyszerűsítünk a szabályokon, például ha kihagyjuk a dobókockával való dobást és egyszerűen csak kérdésekkel próbáljuk szűkíteni a szereplők körét. Így akár 3-4 éves gyerekek is élvezhetik ezt a fejlesztő hatású társasjátékot!

 

Az Érzelmi Bingó társasjáték által előhívott készségek és képességek:

beszédkészséglogikamemóriarugalmas gondolkodásegyüttműködésempátiafeladattudatkommunikációönbizalom

A játék során alaposan meg kell figyelni az egyes szereplőket, arckifejezésüket, így az Érzelmi Bingó jó lehetőséget ad a megfigyelő képesség és a rugalmas gondolkodás (Hogy kérdezzek, hogy minél több szereplőt kizárjak?) trenírozására egyaránt. Akár ketten játszunk, akár csoportosan, remek lehetőség adódik a játék során a beszédkészség és a kommunikációs készségek gyakorlására, érzelmek felismerését célzó mondatok megfogalmazására és értelmezésére.

A társasjáték alkalmas otthoni játékra vagy fejlesztő központokban, pedagógiai intézményekben csoportos foglalkozásokra egyaránt. Használatával játszva fejleszthetjük a gyerekek társas és érzelmi készségeit.

A játékszabály füzet összesen 13 különböző, igen ötletes játékmódot kínál számunkra! A teljes készlet így sokféle játéklehetőséget teremt az érzelmek (öröm, szomorúság, harag, undor, meglepődés, stb.) felismeréséhez, tudatosításához, megkülönböztetéséhez és szóban történő megfogalmazásukhoz egyaránt.

További információk

Méretek27 × 14 × 4 cm
Anyagösszetétel

Papír/Karton

Életkor

5+

Gyártó

Spiribuuu

Kategória

Pszichoedukációs eszközök

Érzelmi Bingó társasjáték – Spiribuuu termékről 2 értékelés

  1. Marianna Peles-Nagy

  2. Tünde S.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük