Barion Pixel Skip to content
djeco játékok

Kalimba

8.460 Ft

Egy elbűvölő kis játékhangszer a Djeco minőségi kínálatából. A termékről többet is megtudhatsz lentebb a “Leírás” részben!

Kategória: Nyugtató, fókuszáló eszközök
Életkor: 4+ év
Gyártó: Djeco
Cikkszám: DJ6019


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Kalimba játék hangszer

A Kalimba egy afrikai eredetű hangszer, melyet két kézben tartva a hüvelykujjunkkal tudunk megszólaltatni. Magyar neve a hüvelykzongora vagy ujjzongora. Teste fából készül, melyre fém lamellákat helyeznek, ezek hossza határozza meg, milyen magasságú hangot adnak ki. A kis játékhangszer összesen 8 lamellából áll, mely így egy teljes oktávot ölel fel.

A hüvelykujjainkkal a lamellákat kell pengetnünk, melynek rezgéseit a hangszer fa teste erősíti fel jól hallható hangokká. A Djeco gyerekek számára is könnyen kezelhető, lekerekített oldalakkal rendelkező Kalimbát alkotott, mely így már 4 éves kortól használható.

A kalimba hangja kifejezetten kellemes, lágy, megszólaltatása pedig egyszerű, így bátran ajánljuk gyerekeknek kikapcsolódásra, ellazulásra.

Megjegyzés: A Kalimbát akár hangolhatjuk is, a csavarokat meglazítva állíthatjuk a lamellák hosszát, de ezt csak hozzáértőknek ajánljuk, mert egy megbontott Kalimbán kifejezetten nehéz puszta kézzel a lamellákat a helyükön tartani, amíg a hangolást végezzük.

A kalimba mérete: 12 x 14.5 x 4 cm.

A doboz mérete: 16 x 17.5 x 5.5 cm.

További információk

Méretek12 × 14,5 × 4 cm
Anyagösszetétel

Fa, Fém

Életkor

4+

Gyártó

Djeco

Kategória

Nyugtató, fókuszáló eszközök

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kalimba” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 3070900060197Cikkszám: DJ6019Termékkategória: