Barion Pixel Skip to content
learning resources játékok

Háromujjas finommotorika fejlesztő csipesz – 6 db – Learning Resources

(6 vásárlói vélemény)

7.490 Ft

A hárompontos fogást gyakoroltató csipesz, mely nagyszerű segítség a helyes ceruzafogás elsajátításához! Hatféle színt tartalmaz a doboz!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Háromujjas finommotorika fejlesztő csipesz – 6 db

A Learning Resources háromujjas csipesze egy finommotorikus készségeket segítő eszköz. A doboz 6 különböző színű csipeszt tartalmaz. Egy csipesz mérete kb. 11,5 x 4 cm.

A készlet ideális eszköz óvodák és fejlesztő intézmények számára!

Különösen hasznos a hárompontos ceruzafogás kialakításának elősegítésére, mely iskolába készülő gyerekeknek elengedhetetlen követelmény lesz az írás elsajátításához. Játékos formában 4 éves kortól már érdemes használni apróbb játékok, tárgyak szortírozására, egymásra építésére, melynek során a gyermek a finom mozgásokat tudja gyakorolni. A csippentős mozdulatok kiválóan fejlesztik a szem-kéz koordinációt.

Mielőtt elkezdene játszani vele a gyermek, fontos, hogy megmutassuk neki a háromujjas finommotorika fejlesztő csipesz helyes fogását, valamint azt, hogyan lehet vele nyitó-záró mozdulatokat végezni, csippenteni. A cél, hogy rutinszerűen elsajátítsa a csipeszfogást, vagyis azokat a mozdulatokat, melyek a helyes ceruzafogáshoz lesznek majd szükségesek.

Tudtad a Learning Resources-ról?

Az amerikai Learning Resources 1984 óta folyamatosan gyártja a jobbnál jobb játékait, mára az innovatív, egyedi tervezésű fejlesztőjátékok jeles képviselőivé váltak. A Learning Resources különösen nagy hangsúlyt fektet a játékok tervezése során a STEM készségekre (Science, Technology, Engineering, Matematics), így olyan játékok hagyják el a cég gyárait, melyek segítik a gyermekek számolással, mennyiségek értelmezésével, problémamegoldással és logikus gondolkodással kapcsolatos képességeinek fejlődését.

 

Rövid videó a gyártótól:

További információk

Méretek11,5 × 4 × 4 cm
Életkor

4+

Gyártó

Learning Resources

Kategória

Finommozgást segítő eszközök

Anyagösszetétel

Műanyag

Háromujjas finommotorika fejlesztő csipesz – 6 db – Learning Resources termékről 6 értékelés

  1. Fehér Kavics Református Óvoda

  2. Ormai Tamásné

  3. Névtelen

  4. Ildikó

  5. Gál Zsuzsanna

  6. Kiss Dezsőné

    Itt is előleg az 5 pont, mivel ezzel is csak karácsonykor fognak először játszani az unokáim. Viszont szeretném megdicsérni a csomagolást!!!! Nagyon kedves, figyelmes a rárajzolt, ráírt üzenetekkel! Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 765023029642Cikkszám: LER2964Termékkategória:Termék cimkék: ,