Barion Pixel Skip to content
learning resources játékok

Dottie, a fejlesztő boci

11.590 Ft

Egy különleges, több életkort is lefedő, sokoldalú játék, mely nem csak fejlesztő, de nyugtató, stresszoldó eszközként is megállja a helyét. A termékről többet is megtudhatsz lentebb a “Leírás” részben!


Szállítási és fizetési részletekről bővebben >>>itt<<< olvashatsz.

Elérhetőség: készleten

Dottie, a fejlesztő boci

Dottie egy olyan különleges boci, melynek a hátán 6 darab Pop-it jellegű gombot találsz hat különböző színben! A játék a nyugipuki játékokhoz hasonlóan használható stresszoldásra, a kis pukik ki-be húzogatása, nyomokdása hosszasan képes lekötni a gyerekeket. Ugyanakkor a boci fejlesztőjátéknak is kiváló, hiszen nem csak a finommotorikus mozgásokat ösztönzi, de néhány játékmóddal a kognitív képességeket (például színfelismerés, memória) is trenírozhatjuk vele:

  • Szabad játék: tetszés szerinti sorrendben nyomja be az összes pukit, majd húzza is ki őket
  • Sorrend követése: a felső narancs pukival kezdve, majd a pirossal folytatva nyomja be az összeset és ugyanilyen sorrenben húzza is ki őket
  • Hallás utáni: az általunk diktált sorrentben nyomja be őket (mondjuk ki a színeket egymás után), majd szintén az általunk diktált sorrendben húzza is ki őket
  • Rámutatás alapján: az általunk mutatott sorrendben (mutassunk egy pukira) nyomja be őket, majd szintén az általunk mutatott sorrendben húzza is ki őket
  • Emlékezetből: az általunk diktált sorrendben nyomja be őket (mondjuk ki a színeket tetszés szerint), majd a memóriáját használva (ne segítsünk neki) ugyanilyen sorrendben húzza is ki őket. A gyermek képességétől függően kezdetben 2-3, majd egyre több szín megjegyzése.

A játék kialakítása teljesen biztonságos, nincsenek kiszedhető, elveszíthető alkatrészei, így már 18 hónapos kortól használható! Kisebbeknek elsősorban a finommotorikus készségek erősítéséhez, majd a kognitív képességek fejlődésének előhívására alkalmas, míg később (4-5 éves kortól) nyugtató, stresszoldó hatása érvényesül leginkább.

A boci mérete: 25 x 13 x 13 cm. Tisztítása nedves ruhával könnyen megoldható.

Rövid videó a bociról:

Tudtad a Learning Resources-ról?

Az amerikai Learning Resources 1984 óta folyamatosan gyártja a jobbnál jobb játékait, mára az innovatív, egyedi tervezésű fejlesztőjátékok jeles képviselőivé váltak. A Learning Resources különösen nagy hangsúlyt fektet a játékok tervezése során a STEM készségekre (Science, Technology, Engineering, Matematics), így olyan játékok hagyják el a cég gyárait, melyek segítik a gyermekek számolással, mennyiségek értelmezésével, problémamegoldással és logikus gondolkodással kapcsolatos képességeinek fejlődését.

További információk

Méretek25 × 13 × 13 cm
Életkor

18 hónapos kortól

Gyártó

Learning Resources

Kategória

Finommozgást segítő eszközök

Anyagösszetétel

Gumi, Műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dottie, a fejlesztő boci” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EAN: 765023091090Cikkszám: LER9109Termékkategória:Termék cimkék: , ,